perjantai 14. lokakuuta 2016

Henkilötunnus sähköposti

Henkilötunnus yksilöi asiakkaan, jolle posti luovuttaa lähetyksen. Posti on usein vastuussa hyvinkin arvokkaista lähetyksistä, ja sen korvausvastuu päättyy pääsääntöisesti silloin, kun postilähetys on luovutettu oikealle vastaanottajalle. Verohallinnosta voit pyytää henkilötunnusta silloin, kun tarvitset henkilötunnuksen verotuksellisista syistä – esimerkiksi kun työskentelet Suomessa. Kaikki toimipisteet eivät anna.


Virasto selitti oikeusasiamiehelle, että kansalaista oli neuvottu lähettämään henkilötunnus joko sähköpostissa tai käyttämään joko puhelinta tai viraston sähköistä asiointipalvelua.

Ohjeistusta luvataan tarkentaa, kun näyttää joillekin jäävän käsitys siitä, että tunnus haluttaisiin toimitettavan juuri sähköpostitse. Koivunen kuitenkin muistuttaa, että vaikka henkilötunnusta velvoitetaan kohtelemaan arkaluontoisena tietona, se ei ole mikään salaisuus. Näin ollen myöskään esimerkiksi luottoa myöntävä kauppias ei voi olettaa, että pelkän henkilötunnuksen tietämällä voisi aukottomasti todistaa identiteettinsä. Kun sinut on rekisteröity väestötietojärjestelmään, sinulle annetaan henkilötunnus. Rekisteröitävät henkilötiedot.


Väestötietojärjestelmään rekisteröidään keskeiset henkilötietosi, jotta ne ovat Suomen viranomaisten käytössä. Näitä tietoja ovat nimet, syntymäaika, sukupuoli, äidinkieli ja kansalaisuus sekä osoite.

Sen lisäksi, mitä henkilötunnuksen käsittelystä ja momentissa säädetään, henkilötunnuksen saa luovuttaa osoitetietojen päivittämiseksi tai moninkertaisten postilähetysten välttämiseksi suoritettavaa tietojenkäsittelyä varten, jos henkilötunnus jo on luovutuksensaajan käytettävissä. Tavallinen sähköposti on tietoturvaltaan kuin postikortti, sillä salaamaton sähköpostiviesti kulkee internetissä lukuisten palvelimien ja reitittimien kautta usein selväkielisenä. Vaikka lähettäjä ja vastaanottaja sijaitsisivat samassa maassa, on mahdollista, että sähköposti silti kulkee yhden tai useamman muun maan kautta. Digi- ja väestötietovirasto palvelee. Voit myös asioida palvelupaikassa.


Tietosuojavaltuutetun toimisto. Sähköposti : tietosuoja(at)om. Asiakaspalvelusivustomme ohjeiden avulla saat ratkaistua useimmat asiat sekä löydät ohjeita laskutukseen, liittymiin, laitteisiin ja asetuksiin. Syötä henkilötunnus (jos ilmoitit sen rekisteröitymisen yhteydessä).


Jos et ilmoittanut henkilötunnusta, jätä kenttä tyhjäksi. Uudenajan aktiivisena isännöitsijänä hoidamme taloyhtiösi pienet ja suuret tarpeet aina yhtä hyvällä motivaatiolla. Ota meihin yhteyttä, kun haluat parempaa isännöintiä!


MyAfterPay-sivuilla voit helposti hallinoida AfterPay-laskujasi. Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustokokemusta. Jatkamalla selaamista sivustollamme hyväksyt evästeiden käytön.

Lisää lähettäjäksi oma sähköpostisoitteesi ja Aihe-kenttään kuntoutujan tai eläkkeenhakijan henkilötunnus. Viesti-kentän voit jättää tyhjäksi. Huomaathan, että emme vastaa viestiisi.


Lähetä suojattu sähköposti. Työsuhteen päättymisaika, mikäli määräaikainen, pp. ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. Kotosalla-asunnot ovat ikäihmisille tarkoitettuja esteettömiä vuokra-asuntoja. Meiltä löytyy senioriasuntoja mm.


Hakemukseen syötetyt tiedot eivät tallennu New House Office Oy tai konsernin muiden yritysten asiakastietojärjestelmään. Kolme vinkkiä kansainvälistymistä pohtivalle yritykselle. Kun vienti, tuonti tai toiminta Suomea isommilla markkinoilla alkaa kutkutella mielen perukoilla, anna idean kasvaa ja ruoki sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit