maanantai 17. lokakuuta 2016

Maksusuunnitelma perintätoimiston kanssa

Kulu voidaan yleensä veloittaa enintään kahdesta maksusuunnitelmasta. Voinko sopia maksamiselle lisää aikaa? En juuri nyt pysty maksamaan. Otathan heti yhteyttä perintäyhtiön asiakaspalveluun!


Asioista voidaan sopia, ja lisämaksuaika on useimmissa tapauksissa mahdollinen. Voiko perintätoimiston kanssa sopia maksueristä? Millaisiin eriin perittävän velan voi jakaa? Oikeudenkäyntimaksut lisäävät velan määrää 110–2€. Onhan se on paljon työttömälle, mutta siitäkin tulee jo yli vuoden maksusuunnitelma.


Jos sinulla on halukkuutta maksaa velka osissa, niin en tiedä miksi perintätoimisto ei siihen suostuisi. Velan kuitenkin pitäisi olla perittävissä kohtuullisessa ajassa myös perintätoimiston kannalta katsottuna. Perintätoimiston kanssa voi ja kannattaa neuvotella. Mikäli asiakkaalla on sellainen tilanne, että koko velan maksaminen kerralla ei ole mahdollista, on meillä vapaaehtoisen perinnän aikana vielä paljon mahdollisuuksia tarjota joustoa ja pyrkiä estämään se, että asiakkaalle aiheutuisi velasta enemmän kuluja ja ongelmia.


Mulla on perintätoimiston kanssa tehty maksusuunnitelma neljään maksuerään. Yhden erän olen maksanut ja nyt tätä toista en pysty ihan heti maksamaan. Tässä vaiheessa perintää velan määrä on noussut alkuperäisestä summasta jo kymmenillä euroilla, mutta toistaiseksi olet selvinnyt ilman maksuhäiriömerkintää.


Jos sinulla on maksukykyä, kannattaa tehdä maksusuunnitelma perintätoimiston kanssa , jotta velkamäärä ei enää tästä kasva. Voiko yritykseni sopia perintätoimiston kanssa maksueristä? Miten suuriin eriin perittävän velan voi jakaa?


Ota yhteyttä perintäyhtiöön sopiaksesi maksusuunnitelmasta. Lisämaksuajan pituus ja maksuerien suuruus riippuu velkojayrityksen tai -yhteisön luottopolitiikasta. Maksueristä voi sopia. Yhdessä asiakkaan kanssa tehdystä maksusuunnitelmasta perintätoimisto voi ottaa kuluja euroa velkasumman päälle. Eikä kertaakaan viiden vuoden aikana tullut muistutusta, ei mitään!


Nyt on sitten maksusuunnitelma tehty, mutta pitkin hampain sitä kyllä maksetaan. Tässä haiskahtaa todellinen rahan nyhtäminen pois velallisilta. Raivostuttaa, mutta mitenkäs alat tappelemaan perintätoimiston kanssa. Siinä taitaa pieni ihminen jäädä pahasti häviölle.


Toisinaan tilanne voi korjautua yksinkertaisillakin keinoilla, kuten sopimalla maksusuunnitelmasta perintäyhtiön tai ulosoton kanssa. Yleensä ongelmien ratkaiseminen vaatii kuitenkin selvityksiä ja neuvotteluja useamman eri velkojatahon kanssa sekä omien kulutustottumusten tarkastelua ja muuttamista. Suositeltavaa onkin ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä ulosottomieheen, mikäli velan. Jos velallinen ei kykene maksamaan saatavia. Ulosotto maksusuunnitelma.


Ensinnäkin velallinen voi tietyin edellytyksin sopia ulosottomiehen kanssa maksusuunnitelmasta. Toiseksi on mahdollista, että velallinen ja ulosottoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit