tiistai 11. lokakuuta 2016

Albatros intia

Albatros Intia - katso lisätietoja täältä ja varaa unohtumaton elämys. Varaa your Hotelli Intiassa online. Intia tempaa mukaansa keskelle värejä ja tuoksuja. Maan historia, eri uskonnot ja kulttuurit ovat rikas kudelma. Koe kanssamme Pohjoisen-Intian ”kultaisten kaupungit”, suurmogulit, linnoitukset ja temppelit – ja ikuisen rakkauden symboli - Taj Mahal.


Yli vuoden pohjoismaisella kokemuksella: kiertomatkoja, safareita, risteilyjä, aktiivilomia ja pitkiä matkoja.

Matka Intiaan on elämys, joka ei jätä ketään kylmäksi. Värit ja tuoksut, kulttuuri ja historia sekä luonto ihanine rantoineen tekevät Intiasta monipuolisen lomakohteen. Lähde rantalomalle Goalle tai tutustumaan maailman ihmeisiin maan miljoonakaupunkeihin. Intia on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.


Intia on löytänyt tiensä myös suomalaisten matkatoimistojen listoille, joten pakettimatkalla viihtyvät voivat omatoimisten ja reppureissaajien lisäksi päästä tutustumaan maan pökerryttävän kiehtovaan kirjoon. Useimmiten lomamatkat toteutetaan yhteistyössä Finnairin kanssa sen noin tuntia kestävillä suorilla lennoilla. Intia on suuri maa, johon mahtuu paljon näkemisen arvoisia paikkoja ja elämyksiä.


Kaikkein kuuluisin nähtävyys on luultavasti mahtava mausoleumi Taj Mahal, joka on loputtoman suosittu turistinähtävyys. Goassa lomailu keskittyy ihanien rantojen äärelle, mutta täällä on myös mielenkiintoisia kirkkoja ja temppeleitä, joissa voi.

Albatros Travelin ”Pitkät matkat” Albatros Travelilla on hauska ajatus myydä tavallisten noin kahden viikon kiertomatkojen lisäksi myös ”Pitkiä matkoja”, joilla ollaan reissussa kolme viikkoa. Pisteet uudesta ajattelusta! Ikaalisten matkatoimiston ja Ok-matkojen kiertomatkat Eurooppaan. Maailman hepatiittipäivää vietetään 28. Asiantuntijoiden opastamat, ammattitaidolla ja sydämellä räätälöidyt teemaristeilyt, kaukomatkat, kulttuurimatkat ja muut elämykset.


Tjäreborgilta löydät lomamatkat juuri sinulle! Meiltä saat lennot ja hotellit, rantalomat ja kaupunkilomat, risteilyt, perhelomat, aktiivilomat sekä muut monipuoliset matkat. Valitse oma lomasi! Matkatoimisto Mandala Travel - Näe maailma omin silmin. Toteuta villeimmätkin matkaunelmasi turvallisesti suomalaisen matkatoimiston, Mandala Travelin, kautta.


Ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: juoksuhautoja länsirintamalla, Albatros D. III-hävittäjiä, brittiläisiä Mark V-panssarivaunuja ylittämässä Hindenburg-linjaa, kaasunaamarein varustautuneet brittisotilaat ampuvat Vickers-konekiväärillä, Britannian kuninkaallisen laivaston taistelulaiva HMS Irresistible uppoaa ajettuaan miinaan Gallipolin taistelussa. Viisumi Intiaan - Albatros Travel -ajatuksella ja sydämell. Sansibar on satumainen paratiisisaari Intian valtamerellä - täällä on trooppista vehreyttä, kookospalmuviidakoita ja ihania rantoja. Passi ja viisumi Thaimaan maahantulokortit jaetaan yleensä lähtöselvityksen yhteydessä tai lentokoneessa. Paras ravintola ikinä.


Ravintola sijaitsee Pohjois-Albaniassa Leszhen ja Schkodran puolivälissä. Fishta tai sinnepäin on ravintolan nimi ja ovat keskittyneet vuohesta tehtyihin ruokiin. Aulassa on iso taulu mihin merkitty jokaisen raaka-aineen sijainti.

Kaikki aineet alle km ravintolasta. Todellista lähiruokaa siis. Niin hyvä on ravintolan maine,että kuulemma Albanian presidenttikin.


Varasimme toukokuun lopulla Albatros -matkatoimistolta syyskuun alkuun matkan Kreikkaan. Kesäkuun puolessa välissä saimme tiedon, että matka peruuntuu: ilmoittautuneita ei ollut riittävästi. Ok … saimme varausmaksun takaisin ja lisäksi 1euron lahjakortin käytettäväksi mahdolliselle seuraavalle Albatros -matkalle. Hepatiitti A (HAV) Hepatiitti A, aiemmin tunnettu nimellä keltatauti, on viruksen aiheuttama tarttuva akuutti maksatulehdus. Rokote kuuluu kansallisessa rokotusohjelmassa vain riskiryhmille.


Helpoiten matkoja löytyy yleensä yksin tai kaksin matkustaville. MATKAKALENTERI Katso lisää ja varaa verkkokaupastamme tai toimistostamme. Verkkokauppavaraukset ilman palvelumaksua! Mikäli matka on täynnä, kysy lisäpaikkoja!


Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Perheyritys Lomalinja tarjoaa n. Matka-Agentit - makusi mukaan maailmalle. Oma matkatuotantomme on hyvin laaja ja mielenkiintoinen: valittavana on erilaisia opastettuja teemamatkoja, aktiivilomia, rantoja, kaupunkeja ja kiertomatkoja niin Euroopassa kuin kaukomaillakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit