maanantai 3. lokakuuta 2016

Lounas turku

Varaa heti - Agoda takaa hinnan! Paras valikoima ja parhaat hinnat. Ota yhteyttä tänään! Meiltä saat buffetlounaasta perinteistä ja maistuvaa kotiruokaa. Tervetuloa herkuttelemaan!


Samat kirjat, halvemmat hinnat.

Sivulle on kerätty Turussa toimivia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Klikkaa lounasravintolan nimeä niin näet suoraan ko. Eikö suosikkiravintolasi ole mukana? Lähetä ravintolan lounaslistan www-osoite niin lisäämme sen sivulle. Parhaat lounasravintolat Turussa (Suomi) - Tripadvisor: Tutustu Turun suosituimpiin lounasravintoloihin, kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin.


Päivän lounas joka arkipäivä klo 10. Kotoisan maukas lounas. Meillä arki maistuu hyvältä.


Ravintolassa on monipuolinen päivittäin vaihtuva lounaslista ja lounas tarjoillaan noutopöydästä.

Kana taco ja friteerattua perunaa l mahdollista saada gluteenittomana. Paistettuja kvinoapihvejä vaihtuvilla lisukkeilla. Viikon kasvisruoka.


Nauti keskipäivän ateria klassisessa miljöössä, unohtumattomien makuelämyksien äärellä. Teinin lounaaseen sisältyy lämmin pöytä, runsas salaattibuffet, kahvi tai tee ja pieni makea. Lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva keitto sekä viikon burgeri. Päivittäin vaihtuva, herkullinen buffetlounas on tarjolla joka arkipäivä. Ainutlaatuista tunnelmaa unohtamatta.


Ludun lounas tehdään käsityönä laadukkaista raaka-aineista. Annokset on suunniteltu niin, että ne valmistuvat ripeästi, joten kiireisemmätkin ehtivät nauttia lounaansa hyvillä mielin. Rakkaudesta ruokaan ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Kolmas linja on viihtyisä ja rento ravintola Turun satamassa. Tarjoamme asiakkaille laadukasta lounasruokaa buffet-pöydästä sekä vaihtuvan annoksen keittiöstä.


Hintaan sisältyy juomat, runsas salaattipöytä sekä kahvi ja jälkiruoka. Linjan takana vaikuttaa kolme turkulaista nuorta yrittäjää, joiden tavoitteenaan ja intohimonaan tarjota hyvää tuoretta ruokaa sekä rentoa. Tavola fresca - Valitse päivän annos tai pizza, joihin sisältyy raikas salaattipöytä.


Aitiopaikan lounas. Tomaatti-purjosipuli silakat L,G.

Cafe turvatarkastuksen jälkeen lähtevien lentoaikataulujen mukaisesti klo 4. Aukioloajat saattavat muuttua lähtevien lentoaikataulujen mukaisesti. Oivahymy raportti Yhteystiedot. Turku Cafe Ma -Ke- Pe klo 8-16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit