perjantai 21. lokakuuta 2016

Kevyt yrittäjä

Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi. Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy! Laskutus ja muut paperiasiat hoituvat sen avulla helposti ja nopeasti. Minulla on palvelusta vain ja ainoastaan positiivisia kokemuksia.


Ryhdy oikeaksi yrittäjäksi kevyesti.

Ilmainen käyttöönotto. Liity ilmaiseksi nyt! Kevytyrittäjyys on kätevä tie yrittäjyyteen. Myös kevytyrittäjät eli laskutusyrittäjät ovat tervetulleita Yrittäjien jäseneksi!


Meiltä saat apua, tietoa ja neuvontaa sekä laajennat verkostoasi. Verotuksessa kevytyrittäjä voi olla palkansaaja, vaikka hänet työ- ja sosiaalivakuutuksessa katsottaisiinkin yrittäjäksi. Et siis ole ollut itsenäinen yrittäjä , vaan olet nimenomaan toiminut laskutuspalvelun kautta ikään kuin palkansaajana.


Kaikkien kevytyrittäjien laskuttamat summat on tästä syystä laskettu mukaan laskutuspalveluiden liikevaihtoihin, jotka ovat aina useita miljoonia euroja. Y-tunnuksen puute on alleviivannut tätä faktaa.

Voit yksityishenkilönä tehdä töitä ja laskuttaa ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä. Odeal hoitaa paperityöt ja byrokratian ja sinä voit keskittyä työn tekemiseen. Podcastimme palaa taas kuunneltavaksi pienen tauon jälkeen! Vuoden ensimmäisessä jaksossamme Millan kanssa keskustelee filosofi, yrittäjä , kirjailija ja muusikko Lauri Järvilehto. Pääasiallisena puheenaiheena on sisäinen motivaatio, ja – kuten aina – työelämä.


Suomen suurin laskutuspalvelu. SYT-kassassa, kun eläkevakuuttamisen laji muuttui 1. Oletko yrittäjä ilman y-tunnusta? TyEL:stä yrittäjän YEL-vakuutukseen.


Lue, mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa. Kevyt yrittäjyys on esimerkki työelämän muutoksesta. On hyvä asia, että työntekemisen tavat monimuotoistuvat ja että työn tarjonta ja kysyntä kohtaavat.


Nykysääntely kaipaa selvästi uudistamista, ja onkin hyvä, että tätä asiaa pohditaan STM:n työryhmässä, Puustinen sanoo. Päätoimiselta yrittäjältä oikeus päivärahaan päättyy neljän kuukauden jälkeen. Tämä kannattaa muistaa etenkin silloin, kun työskentelet pajayrittäjänä päivätyösi ohella ja jäät yllättäen työttömäksi varsinaisesta toimestasi. Arvion siitä, oletko pää- vai sivutoiminen yrittäjä , tekee TE-toimisto.


Jos kuitenkin yritystoimintasi on niin pienimuotoista, että se mahdollistaisi muun kokopäiväisen työn vastaanottamisen samaan aikaan, olet tällöin TE-toimiston silmissä sivutoiminen yrittäjä. Se tarkoittaa, että voit saada soviteltua päivärahaa eli hieman normaalia pienempää työttömyyspäivärahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit