maanantai 24. lokakuuta 2016

Poliisin sähköinen asiointipalvelu poissa käytöstä

Poliisin sähköinen asiointipalvelu on poissa käytöstä. Sähköinen rikosilmoitus toimii normaalisti. Palvelun palautumisesta tiedotetaan erikseen poliisin sosiaalisen median kanavilla.


Tätä ennen asiointipalvelussa oli ongelmia, jotka esiintyivät hitautena ja kirjautumisongelmina. Tietoa siitä, koska käyttökatkos loppuu. Esimerkiksi passien ja lupien hakemiseen tarkoitettu palvelu on ollut poissa käytöstä käytännössä koko ajan.


Uutisoimme viikko sitten maanantaina, että poliisin sähköinen asiointi on toistaiseksi poissa käytöstä. Häiriö esti verkkoasiointipalvelun käytön kokonaan, eli minkäänlaisia sähköisiä hakemuksia ei voinut tehdä, eikä poliisille pystynyt varaamaan verkossa aikoja. Sähköalojen työttömyyskassan vanha sähköinen asiointipalvelu poistuu käytöstä 1. Aamulehti uutisoi viikko sitten maanantaina, että poliisin sähköinen asiointi on toistaiseksi poissa käytöstä. Liikenteen turvallisuusviraston Trafin sähköinen asiointipalvelu pysyy toistaiseksi kiinni. Virasto kertoo julkaisevansa tarkempia tietoja tilanteesta illalla.


Trafi sulki palvelun eilen, kun sähköisiin asiointipalveluihin kuuluvat ajokorttitiedot herättivät huolta. Huumeiden käytöstä , salakuljetuksesta tai hallussapidosta seuraa kovia rangaistuksia. Homoseksuaalinen kanssakäyminen ei ole rangaistavaa, mutta se ei edelleenkään ole laajalti hyväksyttyä.


Yli kuukauden kestävää maassa oleskelua varten viranomaisille on toimitettava todistus HIV-negatiivisuudesta. Uzbekistan on turisteille melko turvallinen maa. Rahat ja arvoesineet kannattaa pitää poissa näkyvistä erityisesti basaarialueilla ja muilla ruuhkaisilla paikoilla. Vältä liikkumista pimeään aikaan ja varsinkin yksin.


Liikkumiseen kannattaa käyttää vain virallisia takseja. Käyttökatkoviikonlopun aikana poliisi ei voi lainkaan myöntää passeja. Myöskään väliaikaisia passeja ei voida myöntää, eli sellaista on turha haluta Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai muustakaan poliisin toimipisteestä. Niin ikään poliisin sähköinen asiointipalvelu on poissa pelistä viikonlopun ajan.


Tervetuloa kerhoon Suvelan uuteen asukaspuistoon. Kerhojen päiväohjelmaan kuuluu ulkoilua, piirihetki, eväiden syönti, ohjattua toimintaa sekä vapaata leikkiä. Käytännössä päätöksen sähköinen todisteellinen tiedoksianto ei tällä hetkellä kuitenkaan ole mahdollinen, elleivät vastaanottajat voi sähköisen asiakirjan noutaessaan käyttää sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa annetun lain §:ssä tarkoitettua tunnistautumistekniikkaa. TUTKIMUS: MAISTRAATTIPALVELUIDEN SÄHKÖISTÄMISEN MERKITYS ASIAKKAILLE.


Aurajokirannan ollessa tapahtumakäytössä pyöräilijät ohjataan vaihtoehtoisille pyöräreiteille, jotka kulkevat Hämeenkadulta Itäiselle Rantakadulle tai Kirjastosillalle kohti kauppatoria. Auransillan ja Rettiginrinteen joenpuoleiset pysäköintipaikat ovat poissa käytöstä tapahtumien ajan. Yhteiskunnalle järkiperusteinen ja kansantaloudellinen tavoite olisi luokka kolme.


Sähköisen hallinnon neuvonta ja tiedusteluihin vastaaminen Sähköisessä hallinnossa neuvontapalveluita ovat sähköpostipalvelu, vuorovaikutteinen sähköinen asiointipalvelu , sähköinen opastava palvelu sekä puhelinpalvelu. PSOP vastaa palvelujen kasvavaan kysyntään, lisää kuntalaisten valinnanvapautta, luo yrityksille uusia toimintamahdollisuuksia ja lisää kuntien tuottavuutta. Myös sähköinen ajanvarauspalvelu on toistaiseksi poissa käytöstä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden tekstiviestimuistutukset eivät toimi – asiakkaiden ajanvaraukset ovat voimassa normaalisti Porvoon kaupunki laatii Fagerstan, Voolahden, Grännäsin ja Gäddragin alueen osayleiskaavaa. Kuvattoman kortin kanssa on esitettävä poliisin myöntämä henkilökortti, passi tai ajokortti.


Matkahuollon kuvallisen eläkekortin voi hankkia Matkahuollon toimipaikoista sekä lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä. Miten kiitollinen sitä voikaan ihminen olla, kun joku on kotiin tullessa pessyt pyykit, varannut pyörälle huollon (jep, se hajosi taas), siivonnut kylpyhuoneen ja keittiön kalkkitahrat (täällä Köpiksessä on harvinaisen kalkkipitoista vettä), käynyt ruokaostoksilla ja hankkinut kotiin puuttuvia tarvikkeita, kokannut ruoan ja kattanut pöydän valmiiksi. Sähköisiä asiointipalveluja ovat esimerkiksi sähköinen ilmoittautuminen,. Sivusto voi myös tilapäisesti olla poissa käytöstä suuren.


Ruokavirasto järjestää edelleen säännöllisesti etäyh-teyksillä keskustelutilaisuuksia, joissa käydään läpi Vati:n käyttöön liittyviä asioita sekä kehitys-tarpeita. Täydennä palvelun kuvausta ja toimintaohjetta esim. Palvelun asiointikanaviksi sopivat esimerkiksi koulut palvelupaikkoina, lomake tai asiointipalvelu , jolla lapsi ilmoitetaan kouluun sekä Wilma-järjestelmä.


Raskaan kaluston kuljettajien ajokorttiin vaadittava opetus. Kuorma-auton ja linja-auton ajokortin saaminen edellyttää B-luokan auton ajo-oikeutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit