torstai 13. lokakuuta 2016

Ajokorttilupahakemus mopo

Kun ajokorttilupa on myönnetty, voidaan sinulle varata teoriakoe. Ensimmäiselle tunnille tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Mopon ajokortin hankkiminen.


Sen voit saada aikaisintaan 15-vuotiaana. Mopoa saat kuljettaa myös esimerkiksi B-luokan eli henkilöauton ajokortilla. Tarvitset ajokorttiluvan ennen kuin voit ilmoittautua kuljettajantutkintoon. Turvalliseksi kuljettajaksi opettaminen on meille tärkeää myös mopo -opetuksessa. Sen vuoksi meillä on tarjolla useampi tuotepaketti, mistä voi valita oppilaskohtaisesti tarvittavan opetusmäärän – lain määräämää minimiä unohtamatta.


Jokaiseen mopokurssiimme sisältyy tunnin turvallisuuskoulutus, mistä kurssi virallisesti alkaa. Ajan kokeeseen voi varata heti, kun ajokorttilupa on myönnetty. Teoriakokeen voit suorittaa aikaisintaan kuukautta ennen kuin täytät 15-vuotta. Hae ajokorttilupaa ensimmäistä ajokorttiasi varten.


Ajokorttilupahakemus mopo

Ajotunneille pääset. Oletko hankkimassa uutta ajokorttia tai ehkä uudistamassa vanhaa? Tämän jälkeen suunnittelemme yhdessä teoriatuntien aikataulun ja saat käyttöösi monipuolisen kotiharjoitteluohjelman. Mopo kurssiin kuuluu yhteensä teoriatuntia ja nämä tunnit järjestetään joustavasti milloin sinulle sopii, esimerkiksi heti koulupäivän jälkeen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä!


Mopokursseja ympäri vuoden! Kurssille voit ilmoittautua tästä. Meillä voit suorittaa mopokortin joko automaattivaihteellisella. Suostumus vaaditaan mopo -, mopoauto-, traktori- ja kevytmoottipyöräkorttia varten, jos hakija on alle 18-vuotias. Käsittely- tai ajokokeen (riippuen ajokorttiluokasta) voi varata vasta, kun teoriakoe on hyväksytty.


Hyväksytyn tutkinnon jälkeen saat heti ajoluvan. Mopo Riittävä teoriaopetus sekä mopon käsittely- ajo-opetus valmistavat sinut ajolupaan edellyttävien kokeiden hyväksyttyyn suorittamiseen. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu. ESITIEDOT AJOKYVYN ARVIOINTIA VARTEN Lomake täytetään etukäteen ennen lääkärin tarkastusta ja epäselväksi jääneet kohdat täytetään tarkastuksessa.


Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Tämän vaiheen voi tehdä myös aiemmin ja sinulla on kaksi tapaa saada tämä vaihe suoritettua. Mopoauto Mopoautokortin (AM 121) suorittamisen voit aloittaa 15-vuotiaana.


Joko sinulla on ajokorttilupa? Auton tai moottoripyörän kuljettamiseen oikeuttavia ajokorttilupia myöntää poliisi. Lupaa tulee hakea kirjallisesti ja henkilökohtaisesti oman kuntasi poliisilta.


Poliisin luvista perimät maksut tulee yleensä maksaa jo hakemusvaiheessa. Mopo -opetuksessa ajo-opettajalla hyväksytään myös §:n momentin kohdassa tarkoitettu opetuslupaopettajan kelpoisuus. Muulla kuin ajo-opetusta antavalla opettajalla voi kuitenkin liikenneopettajaluvan sijaan olla paikallisen kuljettajantutkinnon vastaanottajan ennen opetustoimintaan ryhtymistä hyväksymä opetusalan koulutus ja käytännön kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit