torstai 20. lokakuuta 2016

Oleskelulupa turkkiin

Passin pitää olla voimassa kuukautta myönnettyä oleskelulupaa pidemmän ajan. Esimerkiksi kahden vuoden oleskelulupa vaatii passilta kuukauden voimassaolon. Oleskelulupa Turkissa. Ulkomaalaiset, jotka suunnittelevat pidempää asumista ja asunnon ostoa Turkissa, tarvitsevat oleskeluluvan Turkkiin.


Oleskelulupa turkkiin

Ilman oleskelulupaa saat oleskella maassa 1päivän aikana päivää. Edustusto kehottaa noudattamaan erityistä varovaisuutta turistikohteissa koko maassa, suurissa kaupungeissa ja Itä-Turkissa sekä välttämään matkustamista ja oleskelua Kaakkois-Turkin alueilla sekä Syyrian ja Irakin rajan tuntumassa. Turkkiin matkustavia pyydetään seuraamaan tiedotusvälineitä. Turkin ulkomaalaisviraston sivuille, tai mikä sen viraston nimi nyt virallisesti onkaan.


Sen keskeisiin tavoitteisiin sisältyy laskea inflaatioaste alle prosentin ja nostaa talouskasvu prosenttiin. Lyhytaikainen oleskelulupa on muuttunut yhdestä vuodesta kahteen vuoteen. Perhesyiden nojalla myönnetty oleskelulupa on muuttunut kahdesta vuodesta kolmeen vuoteen. Turkin kansalaisen puolisolle oleskelulupa voidaan myöntää vuodeksi. Ulkomaisten investoijien oleskelulupa myönnetään viideksi vuodeksi.


Oleskelulupa turkkiin

Viisumi ja oleskelulupa Suomeen. Jos haluat oleskella Suomessa yli päivää, tarvitset oleskeluluvan. Jos olet EU-valtion, Islannin, Liechtensteinin, Norjan tai Sveitsin kansalainen, rekisteröi oleskeluoikeutesi Maahanmuuttovirastossa. Lue lisää Ja muistaa kannattaa myös se 1. Vuosia sitten minulla oli negatiivinen käsitys jostain syystä Turkista, en osaa sanoa miksi. Olen kovasti rakastunut Turkkiin.


Hyvin nopeasti huomasin, kuinka ystävällisiä ihmiset täällä ovat, ja suomalaisista erityisesti tykätään, Irmeli Leinonen sanoo. Matkustaminen kun sinulla on oleskelulupa. Jos sinulle on myönnetty oleskelulupa tai EU-kansalaisen perheenjäsenen oleskelukortti Suomeen, voit matkustaa Schengen-alueella ilman viisumia enintään päivää minkä hyvänsä 1päivän jakson aikana. Suomen kansalainen voi viipyä Turkissa yhteensä päivää puolen vuoden aikana ilman oleskelulupaa.


Mikäli ylität ajan, seuraa siitä sakkorangaistus maasta poistuttaessa ja sinulle voidaan antaa maksimissaan vuoden maahantulokielto. Tästä alkava 1päivän jakso päättyy 7. Tämän ajanjakson aikana matkailija saa viipyä maassa yhteensä päivää. Hän voi käyttää tuon päivää kerralla tai tehdä useita matkoja. Luin että uusi lyhytaikainen oleskelulupa turkkiin olisi nykyisin vuotta, mutta onkohan lupaa mahdollistasta kuitenkin hakea vain vuodeksi? Sen lisäksi menee poliisiasemalle maksua 18TL ja 32TL.


Vakuutuksen hinta on ikään sidottu. Suomalaiset saavat oleskella Turkissa päivää eli noin kolme kuukautta ilman viisumia. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä.


Turkki väittää Kreikan palauttaneen laittomasti kymmeniä tuhansia siirtolaisia Turkkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit