torstai 27. lokakuuta 2016

Viisumi helsinki

E- viisumi ei toistaiseksi käy Allegro-junissa. Matkustajat eivät voi käyttää e-viisumia matkustaessaan rajan yli Allegro-junalla. Värillisen passikuvan, joka on enintään 6kk vanha.


Filippiinien Helsingin-konsulaatissa (tiedot ohessa) tai Filippiinien Oslon-suurlähetystössä. Tähän tietoon voi tulla täydennystä lähiaikoina.

Nopea viisumikeskus. Varaa Lähialuematkojen valmis matkapaketti kätevästi verkkokaupassa. Venäjän viisumit ja matkat. Jos sinulla on kaksikertaa-, moninkertainen viisumihakemus, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä viisumi hakemuksestasi, jonka teemme sinulle. Käsin täytettyjä viisumihakemuksia ei hyväksytä konsulaattiin.


Kiitos, hyvää palvelua. Menee kohta viisumi vanhaksi täytyy pitää paikka mielessä.

Tulliselvityskaavakkeesta sen verran, ettei väliaikaisen tuonnin ja ajoneuvon laatikossa Tofrassa taida mennä läpi v merkki, pitäs olla selkee X ruutuun. Visumservice on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailuun tarkoitettujen viisumipalveluiden tarjoajana. Miljoonat kansainväliset matkaajat ovat varmistaneet liike- tai lomamatkaan tarkoitetun viisuminsa saannin Visumservice -yrityksen kautta. He voivat poistua alukselta ja palata alukselle vain osana järjestettyä turistiryhmää.


Passi jää lähetystöön koko käsittelyn ajaksi. Helsinki , josta yhteys Savonlinjan busseilla, joko via Joensuu tai Tohmajärvi. Huomioi viisumia anoessasi, että passin on oltava voimassa vähintään kk viisumin päättymisen jälkeen.


Hakemukseen tulee liittää tuore, viimeisen kuukauden aikana otettu värillinen passivalokuva hakijasta. Passikuva tulee olla suoraan edestä otettu, vaaleaa taustaa vasten. Kasvojen koko kuvassa päälaelta leuan kärkeen tulee olla 2-cm. Kuvattavan kasvot tulee näkyä.


Viisumi liimataan passin sivulle. Mikäli olet matkustamassa Kaliningradin alueelle, Pietariin, Viipuriin tai muualle Leningradin alueelle, sinulle saattaa sopia e- viisumi. Tässä on kuitenkin rajoituksia, sillä viisumi ei mm. Useimmat valtiot vaativat periaatteessa kaikilta maahan saapuvilta ulkomaalaisilta viisumin, mutta käytännössä monien valtioiden välillä on sovittu vastavuoroisesta viisumivapaudesta.


Vietnamilla on nykyään suurlähetystö myös Suomessa Helsingissä.

Suomen kansalaisilta vaaditaan Egyptiin viisumi. Uuteen Seelantiin matkustettaessa tarvitaan pakollinen sähköinen matkustuslupa (NZeTA). Poikkeustapauksissa viisumi on mahdollista saada jopa 1-päivässä, kysy lisää myyntipalvelustamme!


Jos haluat oleskella Suomessa yli päivää, tarvitset oleskeluluvan. Jos olet EU-valtion, Islannin, Liechtensteinin, Norjan tai Sveitsin kansalainen, rekisteröi oleskeluoikeutesi Maahanmuuttovirastossa. Indian embassy in Finland is helping both foreigners and Finnish citizens.


Our site explains more about their services in our country.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit