maanantai 31. lokakuuta 2016

Päivämatka viipuriin lappeenrannasta

Miniristeily Viipuriin on upea kokemus. Koet koko Saimaan kanavan ja sen kahdeksan sulkua, nautit kauniiden maisemien lisäksi myös laivan antimista ja ohjelmasta. Kysyinpä vaan että minkä takia sinne viipuriin pitäisi mennä ostoksille. Lue lisää pakko lähtee heittää omaa kommenttia ku ekassa viestissä iha selvästi tuli selville et vastausta vaa tarvitaan eikä mitää välikysymyksiä tai kommentteja.


Hyödynnä VIIPURI-KORTTI!

Jokaisella päivämatkalla saat yhden leiman. Leimoja kertyy ainoastaan Viipurin päivämatkoilta. Linja-autolla on mahdollista mennä Suomesta Viipuriin , ja vuoroja on entistä enemmän ja niissä on aivan toisenlaista monipuolisuutta kuin vielä muutama vuosi sitten.


Kortteja ei voi yhdistää. Vihdin Liikenteen sotahistorialliset matkat ovat opastettuja matkoja ympäri Suomen ja muun Euroopan taistelutantereita. Olemme jo vuosia tehneet näitä opastettuja matkoja moniin historiasta tuttuihin paikkoihin, jotka liittyvät niin oman maamme historiaan kuin Euroopan sotahistoriaan.


PÄIVÄMATKA VIIPURIIN 25.

VIISUMIVAPAAT RISTEILYT LAPPEENRANNASTA. VALMISMATKAT VIIPURIIN. Koe menetetty ja jälleen löydetty Viipuri, Viipurin linna, Taidemuseo (Ermitaasin filiaali), Viipurin kirjasto (Alvar Aalto), Pyöreä torni, Monrepos sekä vanhan kaupungin keskiaikaiset kohteet. Viipurista on hyvä tehdä myös kotiseutumatkoja Kannakselle. Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan maitse tai lentäen Venäjälle.


Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen Venäjän konsulaatin tai suurlähetystön myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja lyhytkestoiseen oleskeluun maassa. Viisumityyppi perustuu matkan tarkoitukseen (esim. vapaa-ajan matka tai liikematka) ja vierailun kestoon. Lähde tekemään edullisia ostoksia Outlet Villageen ! Kuusankoski- keskustan pysäkki (Sommelon puoli) 10.


Kouvola matkakeskus 10. Myllykoski linja-autoasema 10. Inkeroinen tori 11. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä noin kahdessa tunnissa. Katso tarjoukset ja matkavinkit – varaa matkat Pietariin!


Tee matka Venäjälle tutustumaan kiehtovaan kulttuuriin, maistelemaan paikallisia herkkuja ja tekemään edullisia ostoksia. Junalla olet perillä nopeasti ja helposti keskellä kaupunkia.

Tutustu Viipuriin , Pietariin tai Moskovaan matkakohteena ja osta liput nyt! Työmatka, lomatrippi, kauppareissu vai ryhmäretki? Matkalle on monta hyvää syytä! Edestakaisia Allegro-vuoroja on päivittäin neljä, joten päivämatka Pietariin on helppo tehdä. Matkustajalla tulee olla voimassa oleva viisumi Venäjälle.


Aivan mahtava kokemus myös pienemmille miehille, jotka ovat jo erilaisia palvelu kokonaisuuksia eri puolilla maailmaa ehtineet kokemaan. Asiakaspalautetta kesältä Päivämatka viehättävään Viipuriin Saimaan kanavaa risteillen on unohtumaton kokemus. Satumaisia elämyksiä, kaupunkilomia sydämellisesti.


Välimeren risteilyt, Karibian risteilyt, Pietarin matkat, häämatkat ja juhlamatkat. Tallinnan reitillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit