torstai 6. lokakuuta 2016

Piipaa kantahäme

Reaaliaikainen hälytysten ja Piipaa -uutisten seuranta Kanta-Häme maakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Kanta-Häme.


Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. Hämeen poliisilaitos ja Lahden kaupunki järjestävät Lahden 6. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen.


Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei pitänyt valokuvasta, joka paljasti tukan alta näkyvän rusketusrajan. Koko perheen PiiPaa -päivä la 24.


Paikannuslaitteisto muistuttaa piipaten paluumatkalla kohtaa, jossa lannoitusta on menomatkalla alennettu. Fröbelin Palikat - Pii-paa -autot 03:02. Ensihoito Kanta - Häme. Elämä kantaa ” on hänen mottonsa. Hälytys ei onnistu, jos laite on kotiyksikön kantaman ulkopuolella.


Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Miten niin vuosikausia ? Joka arkipäivä pohjalaista saa syöpädiagnoosin – suurkeräys toivoo tukea muun muassa kotisaattohoitotyölle. Keräystuotto käytetään kriisiapuun, kotisaattohoitoon ja yleiseen tukeen muun muassa taloudellisesti.


Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen To Maalis. Näiltä sivuilta löydät tietoa tiesäästä sekä viimeisimmät pelastuslaitoksen hätätiedotteet. Sääasemalta välittyvä tieto sisältää seuraavat tiedot:Tiesääaseman nimi (tienumeron ja kaupungin nimi)Kellonaika jolloin tieto on haettu tiesääasemaltaIlman lämpötila Celsius. Sivustolla näkyvien sääasema- ja kelikameratietojen teknisestä toimivuudesta vastaa Liikennevirasto.


Sakea lumipyry on sekoittanut liikennettä eri puolilla maata. Asunnot - Keski-Suomi. Tilavahti valvoo puolestasi. Tilaa uudet metsätilat, tontit ja muut kohteet Ahvenanmaa Etelä-Karjala Etelä-Pohjanmaa Etelä-Savo Kainuu Kanta-Häme Keski-Pohjanmaa.


Pelastuslaitoksen hälytykset maakunnittain ja kunnittain. Animoitu hälytyskartta, hälytystilastot, poliisitiedotteet ja uutislinkit. Uusimaa is a region along the coast in Southern Finlan with hundreds of islands, some big lakes and inland countryside. Suomi puhuu ohjelmassa Marleen Timonen. Naapurimaakunnat ovat Ahvenanmaa lounaassa, Kanta-Häme koillisessa, Satakunta pohjoisessa sekä Uusimaa idässä.


Monetra Pohjois-Savo on Kuopion kaupungille yhteistyökumppani, jonka osaamiseen luotetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit