perjantai 12. toukokuuta 2017

Hauskoja pubivisa kysymyksiä

Täällä on hauskoja ja mielenkiintoisia uutisia ja tarinoita, joita kutsutaan joskus nimellä lifestyle. Vaikeita tietokilpailukysymyksiä on helppo keksiä, helppoja vaikea. Tämä on osoittautunut Oppitorin suosituimmaksi osastoksi kautta aikojen. Oliko pubivisa , johon osallistuit hyvä, riman alitus tai jotain siltä väliltä? Anna äänesi ja kerro kokemuksistasi.


Eikö järjestämääsi tai vierailemaasi pubivisaa, tietovisaa tai tietokilpailua löydy sivustolta? Ilmoita pubivisa pubivisat. Visaisia kysymyksiä elämän eri alueilta laidasta laitaan. Kisailua on monissa muissakin kaupungeissa, ja parhaimmillaan voidaan järjestää hauskoja ”maakuntaotteluita”.


Helsingin Käpyrinteeseen tuli 7. Tampereen Sumeliuksenkadun senioriklubista että Salon Ilolansalon palvelukeskuksesta. Tällä kertaa voitto meni Tampereelle. Lasten tietovisa on sopivaa puuhaa sadepäiville. Aiheena on luonto, joten hauskanpidon ohessa lapsesi oppii myös paljon uutta. Suomen kunniaksi IS laati 1kysymyksen Suomi-visan.


Tietovisan SM:n kysymyksiä ja vastauksia Jostain syystä on herättänyt suurta uteliaisuutta, miten mun taskujallun kanssa kävi lauantain SM-tietovisassa (viittaus edelliseen blogiini). Kysymykset käsittelevät maatamme eri vuosikymmenillä. No eipä kehuttavasti. Luvassa kinkkisiä, hauskoja ja nokkelia kysymyksiä maan ja taivaan väliltä. Hauskoja kysymyksiä pääsiäisestä.


Tervetuloa ratkomaan arvoituksia ja kompakysymyksiä! Lähetä aivopähkinä tai arvoitus muiden arvioitavaksi Minna Canthin syntymäpäivää juhlitaan huomenna tiistaina. Vastaa Minna-visaamme ja selvitä, mitä muistat yhdestä maamme merkittävimmistä kirjailijoista ja. Kaikki kysymykset ovat elokuvista Toy Lue lis.


Ocean Race lautapeli. Hyvä porukka ja lautapeli on voittamaton yhdistelmä. Parhaat lautapelit vapauttavat tunnelmaa, ovat hauskoja ja tarjoavat haastetta. Ne ovat sopivasti erilaisia.


Suomi Tietopeli on lautapeli, joka sisältää kysymyksiä Suomesta ja suomalaisuudesta. Sunnuntaisin Klo 10. Ajattelin näitä kysymyksiä : Mikä näistä on maa? Pelit lapsille - musavisa, palapelit, tarkkuuspelit, sudokut ja paljon muuta. Pelit ja kortit tulostettavaksi: lataa tämä PDF-tiedosto, tulosta ja pelaa.


Yhteisesti punastellen, nauraen ja lämmöllä itseämme kuunnellen voimme jakaa niitä noloja, kipeitä ja hauskoja asioita, joita olemme kokeneet tärkeäksi kirjata ylös. Klubin lopussa on myös open-stage -osuus, jossa voit lukea pätkän omasta päiväkirjastasi. PERJANTAI-KLUBILLA Savovolleyn pitämä. Pubivisa Pubivisaillaan! Muurlan Pub, Muurla.


Nyt - Final Cut Pianokonsertti - Stephen Evans Monilajitunti. Ei välttämättä säännöllisesti, mutta usein kuiten. Olen tainnutkin listata jossain aikasemmassa merkinnässä muutamia kysymyksiä. Kahviosastolla kysytään halvinta merkkiä (tai siis mikä on tarjouksessa) ja missä suodatinpussit ovat. Kuuntelin lenkillä Päivystävät dosentit -podcastia, johon kuulijat saavat lähettää kysymyksiä , kuten maksoiko Josef lopulta ne veronsa, sillä eikös hän raahautunut vaimonsa kanssa Betlehemiin juuri siitä syystä.


Ilmeisesti kyse ei ollutkaan veronkannosta vaan jonkinlaisesta veronmaksajaksi kirjautumisesta tai väestönlaskennasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit