tiistai 23. toukokuuta 2017

Yritysrekisteri prh

PRH lähettää sinulle aina rekisteriotteen, kun. Osta kaupparekisteriote netistä. Saat kaupparekisteriotteen nopeasti ja edullisesti Virre-tietopalvelusta. Maksa ote pankkitunnuksin tai luottokortilla. PRH - Patentti- ja rekisterihallitus.


YTJ-yrityshaussa voit hakea yritysten perustietoja Y-tunnuksella. Yritysten tietojen hakeminen on maksutonta. Tämä on yhdistysrekisterin tietopalvelu.


Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus. Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta. Tutustu hakuohjeeseen. Tutki etukäteen, onko uudelle yritykselle pohtimasi nimi rekisteröitävissä.


Huomioithan, että yrityksen nimen rekisteröitävyys tutkitaan PRH :ssa vasta, kun sitä koskeva ilmoituksesi on saapunut vireille. Suomen Yritysrekisteri on suomalaisten yritysten, yritysnimitysten ja taloustietojen tietopankki josta tietojen hakeminen on helppoa. Kuinka haen tietoja? Voit etsiä tietoja palvelusta yrityksen nimellä tai sen osalla, puhelinnumerolla, toimialalla, osoitteella tai jollain hakusanalla.


Tietojen hakeminen on helppoa. Sivun meta description. Kauppalehden Yrityshausta löydät kaikki tarvitsemasi ajankohtaiset yritystiedot kuten taloustiedot, yhteystiedot ja rekisteröinnit. Yrityshaun yritystietokannasta löydät kaikki suomalaiset yritykset. Edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1. Tilastokeskus ylläpitää yritysrekisteriä.


Se sisältää kaikki Verohallinnosta saatavat y-tunnukselliset yritykset, yksityiset elinkeinonharjoittajat, julkisyhteisöt ja voittoa tavoittelemattomat yhteisöt. Kuortaneen kunta on ottanut käyttöön yhdessä naapuriensa Alavuden ja Ähtärin elinkeinopalveluiden kanssa uuden yritys- ja palveluhakemiston. Näkyvyys nopeasti kuntoon. Hakemiston pohja-aineiston tuottaa PRH. Internet näkyvyyden helposti ja nopeasti.


Tornion yritysrekisteri. Hakukriteerinä voi olla joko alkukirjain, kunta, hakusana tai toimiala. Kaupparekisteritiedot Virre-tietopalvelusta. Virre-tietopalvelu on kaikille avoin verkkopalvelu, josta saa yritysten kaupparekisteritietoja, otteita ja todistuksia sekä tilinpäätöksiä ympäri vuorokauden.


Uusyrityskeskuksissa sinua palvelevat yritysneuvojat, joilla on pitkä kokemus yhteistyöstä aloittelevien yrittäjien kanssa. Meiltä saat ajantasaista tietoa sekä apua yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen. Go to the PRH Virre service to find more detailed information from the Finnish Trade Register and the Finnish Register of Foundations.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit