maanantai 22. toukokuuta 2017

Eu maat

Eu maat

Sen sisällä EU -maiden ja monien muiden maiden kansalaiset voivat matkustaa vapaasti maasta toiseen niin työasioissa kuin lomamatkoillakin. Nykyään siihen kuuluvat lähes kaikki EU-maat , ja Schengenin säännöstöön osallistuu myös joitakin EU n ulkopuolisia maita. Norja, Islanti, Sveitsi ja Liechtenstein eivät ole EU -maita, mutta kuuluvat Schengen-alueeseen, joten niihin voi matkustaa samalla tavoin kuin EU :n alueelle.


Pohjoismaat Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti. Nämä maat eivät ole vielä ottaneet euroa käyttöön, mutta aikovat tehdä niin, kun ne täyttävät asetetut ehdot. EU -, Eta-, Efta- ja Schengen- maat.


Toisesta EU -maasta oleva ostaja saattaa pian tavaroiden vastaanottamisen jälkeen vaatia kaupan purkua esimerkiksi sen vuoksi, etteivät tavarat ole täyttäneet hänen vaatimuksiaan. Toisessa EU -maassa sijaitsevien tavaroiden omistusoikeus palautuu myyjälle, jos ostaja ja myyjä sopivat kaupan purkamisesta. Koska EFTA- maat joutuvat noudattamaan suurta määrää EU -lainsäädäntöä, ilman, että ne pääsevät vaikuttamaan lakien sisältöön on tilannetta Norjassa kutsuttu ”faksi-demokratiaksi”.


Eu maat

Brysselistä vain faksataan direktiivit joita Norjan tulee noudattaa. EKP:n tärkein tehtävä on ylläpitää hintavakautta euroalueella ja sen kautta säilyttää euron ostovoima. Siirtymäkauden aikana jatketaan nykysäännöillä ikään kuin Britannia olisi vielä EU :n jäsen.


Lisäksi EU :n naapurialueiden kumppanimaat voivat osallistua ohjelmaan, jos niitä koskevat kriteerit ja ehdot täyttyvät. Euroopan keskuspankki (EKP) on euroalueen keskuspankki. Näiden lisäksi ohjelman keskitettyihin hankkeisiin voi osallistua myös monia muita kumppanimaita eri puolilta maailmaa. EU -2 liittyvä valtio ja ehdokasmaat (en, fr) 7. Nimitykset ja käytettävät lyhenteet (ks. myös liitteet Aja A6) Jäsenvaltiot. Yhteenvetoilmoitus: Ostaja ei anna yhteenvetoilmoitusta.


Tavaran myynti suomalaiselle elinkeinonharjoittajalle, mutta tavara toimitetaan toiseen. EU -oleskelulupa on voimassa toistaiseksi eli sen voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu. ADAMOWICZ Magdalena ADEMOV Asim ADINOLFI Isabella ADINOLFI Matteo AGIUS SALIBA Alex AGUILAR Mazaly AGUILERA Clara AINSLIE Scott AL-SAHLANI Abir ALEXANDROV YORDANOV Alexander ALFONSI François ALIEVA-VELI Atidzhe ALLARD Christian AMARO Álvaro AMERIKS Andris ANDERSON Christine ANDERSON Martina ANDRESEN Rasmus ANDRIEU Eric ANDROUËT Mathilde ANDROULAKIS Nikos ANNEMANS Gerolf ANSIP Andrus ARA. Tavallisen henkilökortin sirulla on kansalaisvarmenne, joka mahdollistaa vahvan sähköisen tunnistuksen moniin julkisen sektorin verkkopalveluihin. EU - ja ETA-maiden hinnoittelu koskee myös Iso-Britanniaa ja Gibraltaria toistaiseksi – mahdollisista muutoksista ilmoitamme hyvissä ajoin etukäteen.


Matkapuhelimen käyttöön erityishinnoitelluissa laiva- ja lentokoneverkoissa EU - ja ETA-alueella sovelletaan vyöhykkeen hinnastoa. EU -roaming sisältyy kaikkiin liittymiimme. Sisämarkkinakaupassa tuotteet liikkuvat maiden välillä vapaasti – mutta poikkeuksiakin on! Telian liittymillä surffaat EU - ja ETA-maissa kotimaan kuukausihintaan ilman roaming-maksuja. EU -maiden arvonlisäverokantoihin voi tutustua EU :n komission verkkosivuilla.


Eu maat

Komissio päivittää arvonlisäverokantoja maittain kaksi kertaa vuodessa. Huomaathan, että tiedot. Mitkä maat kuuluvat SEPA-alueeseen?


Kasvihuonekaasupäästöt maittain EU :ssa ja maailmalla. EU on maailman kolmanneksi suurin kasvihuonekaasujen tuottaja Kiinan ja Yhdysvaltojen jälkeen, ennen Intiaa ja Venäjää. Jos sinulla on eurooppalainen sairaanhoitokortti, sinun tulisi saada lääketieteellisesti välttämätöntä sairaanhoitoa, kun matkustat tai oleskelet tilapäisesti toisessa EU - tai Eta-maassa tai Sveitsissä.


Eu maat

Lääketieteellisesti välttämättömällä hoidolla tarkoitetaan hoitoa, joka ei voi odottaa sitä, että palaat kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit