torstai 4. toukokuuta 2017

Thermacell tyynyt halvalla

Pohjoismaiden suurimpia sisustusverkkokauppoja. Shoppaile edullisesti netissä. Viimeisimmät trendit suunnittelussa ja sisustuksessa verkossa. Nyt jopa alennusta. Katso ulkokalusteet.


Uudet tyynyt lastenhuoneeseen?

Löydä trendikkäät tyynyt skandinaavisessa tyylissä Room21:stä. Myydään Thermacell -hyttyskarkoitt. Hanki Thermacell -hyttyskarkoitt. Sisältää neljä kaasusäiliötä ja kaksitoista karkotetyynyä. Riittää 36–tunnin käyttöön.


Löytyykö jostain themacellin pelkkiä tyynyjä koska tyynyt on helvetin hyviä mutta ei huvittais maksaa kaasuista ylihintaa koska pullothan voi itse täyttää uudestaan modaamalla pullo. Toimiiko nuo ryobin tyynyt hyvin? Nuo kiinan tyynyt vähän arveluttaa mitä niissä on käytetty aineena.

Tehokkaat ThermaCELL hyttyskarkoittimet edullisesti netistä. Nopea toimitus - tilaa heti. ThermaCell toimii butaanilla, jonka polttaminen lämmittää ritilää, jossa tyyny, jossa karkotinainetta.


Pahuksen tehokas vehje, kunhan malttaa odottaa muutaman minuutin käynnistyksestä, että ritilä lämpeää ja hyttyset kerkiävät alta pois. Uusissa on sisällä jonkinlainen sulake, joka estää tämän operaation toimivuuden. Uudempia voi tuunata laittamalla sytkärin. Jokapaikassa on myynnissä vaan pakkauksia missä on ne butaanisäiliöt myös mukana mutta en tarvi uusia säiliöitä vaan ainoastaan niitä mattoja. Ostin kyseiset tyynyt miehelleni sekä alle kouluikäisille lapsilleni, sillä oli aika päivittää lättänien tilalle jotain hieman muhkeampaa.


Tyynyt tuntuvat pään alla pehmeiltä ja muotoutuvat loistavasti päätä myötäilemään. Herätessä ne palaavat muhkeaan muotoonsa ja ovat taas kuin uudet, valmiina käyttöön. Se perustuu kaasulla lämmitettävään hyttystyynyyn, josta vapautuu ilmaan ainetta joka karkoittaa hyttyset lähietäisyydeltä. Thermacell tyynyt ovat suomesta ostettuna erittäin kalliita, joten on järkevää tilata thermacell tyynyt kiinasta.


Thermacell on yksi toimivimpia hyttyskarkottimia mitä on toistaiseksi keksitty. Sen käyttöä ei rajoita muutakuin erittäin kalliit käyttökustannukset. Mutta ei hätää, siihen ongelmaan on olemassa ratkaisu, sillä thermacell tyynyt saa kiinasta käsittämättömän halvalla. Tässä paketissa on 30kpl tyynyjä ja hinta vain hieman yli.


Tehoaa hyttysiin ja hirvikärpäsiin. Vaikuttaa 8-9h, eli paljon pitempään kuin esim.

Mutta: kaasu kestää turhan lyhyen aikaa, noin kaksi iltaa. Vastaava aine kuin Thermacell -laitteessa, eri mallinen tyyny vain. Tuote itsessään toimii hyvin.


Vaikutusaika 8-10h, verraten thermacell 4h. Nouto Oulusta tuirasta, tai postitus 1lk kirjeessä 9e. Thermacell ei karkota yhtään mitään, vaan se tappaa kaikki hyönteiset, jotka joutuvat sen vaikutusalueelle. Se tappaa myös hirvikärpäsen siinä missä muutkin hyönteiset.


Thremacellissä on vaikuttavana aineena permetriiniä tai vastaavaa ainetta, joka kosketuksessa hyöteiseen tappaa kyseisen hyönteisen. Kynttilät ja lyhdyt -ryhmästä löydät laajan valikoiman erilaisiä ja lyhtyjä ja kynttilöitä. Lyhdyillä luot rauhallista tunnelmaa kotiin ja mökille. Tervetuloa Tokmannille halpojen hintojen pariin.


Löydät laajan valikoiman tuotteita kodin sisustuksesta pukeutumiseen ja työkaluihin. Tutustu ja löydä omat suosikkisi Tokmannilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit