perjantai 5. toukokuuta 2017

Oulun poliisi twitter

Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Ota yhteyttä tänään! Haluaisimme näyttää tässä kuvauksen, mutta avaamasi sivusto ei anna tehdä niin. Neuvontapuhelin puh. Sähköpostiosoitteet kirjaamo.


Yötä kohti tehtävien määrä yleensä lisääntyy. Twitter -ralli puolivälissä ja hommaa piisaa. Pääpoliisiasema sijaitsee Oulussa. Lähisuhdeväkivalta voi olla luonteeltaan paitsi fyysistä, myös henkistä.


Lapsiin tai vanhuksiin kohdistuessaan väkivalta voi ilmetä esimerkiksi laiminlyöntinä ja erilaisena kaltoinkohteluna. Tviittejä eli poliisin tehtäviä jo yli sata! Oulun kaupunki tarjoaa kesätöitä yli 9opiskelijalle – nuorille suuri tapahtumapäivä BusinessAsemalla 12.


Oulun poliisi twitter

Koronavirus ei aiheuta erityistoimenpiteitä – hyvä käsihygienia on tärkeää Tuleva koulu selvillä 31. Ankkuritoiminta on moniammatillista yhteistyötä, joka kohdistuu nuorten hyvinvoinnin edistämiseen ja rikosten ennaltaehkäisemiseen. Hyvä viranomaisten välinen yhteistyö on yksi syy siihen, että Suomi on yksi maailman turvallisimmista maista. Direct-viestejä luetaan harvoin. Oulun poliisissa koettiin, että blogissa on oikaistavaa.


Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 8. Paikalle meni useita poliisipartioita ja ensihoitoyksikkö. Ensihoitoyksikön lääkäri totesi asunnosta löytyneen uhrin kuolleeksi. Sen jälkeen hänestä ei ole mitään havaintoja. Iltalehti kertoi asiasta tässä uutisessa.


Poliisi julkaisi tiedot kadonneesta 9. Tviittaamme kaikista suoritetuista tehtävistä mahdollisimman reaaliaikaisesti illan ja yön aikana lauantaina 3. Sitten oli keskustelu ajautunut siihen kysymykseen, että tarvitseeko poliisi asetta. Jota raahaa mukanaan. Saisivat jahdata muuallakin.


Kaiken lisäksi kyse on varsin kustannustehokkaasta toiminnasta. Se että lapsia ja nuoria raiskaavat äijäringit koetetaan vaieta, on häpeällistä. Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen.


Meillä voit opiskella myös verkossa. Vahvistus tuli poliisilta tänään. Asiasta on käyty arvailua sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa. Ismo Kähkönen Comments Maanantaina 14. Oulussa, jossa uhrina on – luvulla syntynyt nainen.


Mitä sinä ajattelet? Onko poliisi tullut liian lähelle tai olemmeko liian pehmoja? Onko uskottavuus ja auktoriteetti vaarassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit