tiistai 16. toukokuuta 2017

Lehden tuottaja

Lähetä viesti oikealle henkilölle, joka on yleensä lehden toimituspäällikkö tai joissain tapauksissa tuottaja tai oikein pienessä toimituksessa myös päätoimittaja. Tämän voi selvittää lehden ”apinalaatikosta”, eli siitä boksista lehden alusssa yleensä sisällysluettelon tietämillä, jossa esitellään lehhteä tekevät hahmot. Tuottaja on kuin laivan kapteeni, joka joko menestyy tai tuhoutuu projektinsa mukana. Tiivistettynä, tuottaja on se ihminen, joka mahdollistaa tuotannon ja varmistaa, että kaikki muut pystyvät tekemään työnsä.


Joskus se vaatii kahvin keittämistä, joskus kaluston kilpailutusta, joskus jotain muuta.

Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Häät-lehti on saanut joukkoonsa uuden tuottajan! Tarmokas Tanja saattaa olla jo osalle vanhastaan tuttu: hän on kirjoitellut mm. Lumisadeprinsessa -blogia. Jaa juttuja ihmeessä sosiaalisessa mediassa kavereillesikin!


Työni on lehden taittamista, kuvien valitsemista ja kaikkea muuta lehden ulkoasuun liittyvää. GRAAFINEN SUUNNITTELIJA Otto Paakkanen Työhöni kuuluu lehden taittamista, kuvien etsintää ja käsittelyä. Lisäksi teen piirroskuvituksia ja ideoin graafisia vinkeyksiä.

ET Terveys - lehden toimituksen yhteystiedot löydät täältä. Kotitalo- lehden tuottaja Päivi Maaniitty. Asiakaspäällikkö Maria Halonen. Lehden vastaavana toimittajana toimii tuottaja Minna Ängeslevä ja päätoimittaja on Hanna Ottman. Opettajan ilmoitustilaa myy Otavamedia Oy.


Runsaat terveyssivut, ristikkopaketti ja TV-maailma ovat tärkeä osa Seuran sisältöä. Lisäpalveluna on tilattava, monipuolinen digipalvelu, joka tarjoaa lehden jutut sekä runsaasti lisämateriaalia päivittäin. Toimituksen ja asiakaspalvelun yhteystiedot. Ota yhteyttä tai anna palautetta sisältöä ja tilauksia koskevissa kysymyksissä.


Omnipress Ura- lehden tuottajaksi Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen jäsenlehteä Uraa tuottaa ensi vuoden alusta lähtien Omnipress yhteistyössä liiton viestinnän kanssa. Samalla päivitetään myös lehden verkkosivusto, joka siirtyy osaksi yhteiskunta-ala. Olen jakanut tuottajat kyselyn tulosten perusteella neljään osaan. Tekijä- tuottaja suunnittelee ja toteuttaa sisältöä, päällikkötuottajalla vastuullaan on myös toimituksellisen työn johtaminen laajemmin. Verkkotuottaja vastaa lehden verkkosivuista ja sen sisällöstä.


Uutistuottajan tehtävät olen käsitellyt erikseen. Tilaa suosikkilehtesi tarjoushintaan Saatavilla nyt myös digilehtenä. Julkisuuden henkilöt ja tavalliset ihmiset avaavat sisimpänsä ja kertovat elämänsä käännekohdista.

Jatkuvan tilauksen etuna saat myös tilaamasi lehden digilehden ja -arkiston käyttöösi. Sonja Karlsson (FM) on aloittanut työt Taito-lehdessä touko-kesäkuun vaihteessa. Sonja on työskennellyt aiemmin museo- ja viestintätehtävissä sekä freelancetoimittajana ja hän on innokas käsityön harrastaja. Neulon kaikki illat, haaveilen pehmeistä lankakeristä, ihailen käsityöperinnettä ja –taidetta”, hän kertoo itsestään. Sonjan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta.


Lehden tärkeä viesti on myös se, ettei elämä lopu muistisairauteen. Koskettavuudestaan huolimatta haastatteluissa on positiivinen sävy. Vaikka sairausdiagnoosi on sokki, elämä kuitenkin jatkuu.


Näyttelyt, kuva-arkisto p. Markku Kuusela Tutkija. Esinekokoelmat, painokellarin toiminta p.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit