torstai 11. toukokuuta 2017

Vuokra asunnon huono kunto

Yleisimmin kitkaa aiheuttavat asunnon huono kunto , vuokrankorotukset, asiaton vuokranantaja sekä ongelmat takuuvuokran palautuksessa. Kuningaskuluttaja selvitti vuokralaisten kokemuksia verkkokyselyssä, johon vastasi yli tuhat vuokra -asukasta. Vastaus KeilaOlavi Asun taloyhtiön talossa vuokralla.


Asunnon omistaa osakas,joka on vuokranantajani. Asunto on täysin alkuperäisessä kunnossaan.

Parvekkeille on asennettu parvekelasit noin vuotta sitten ja ikkunat (kaksi kappaletta) uusittiin. Kyllä se asunnon kunto ihan yllätyksenä tuli. Olihan se melkoinen shokki, että yksiöön oli tuollainen määrä kaikkea romua haalittu. Lattiallekin oli kasaantunut sanomalehtiä parikymmentä senttiä.


Vaihto toiseen vuokra asuntoon. Muuttopäivän ollessa sopimuksen päättymispäivää aikaisemmin, voi vuokranantaja käynnistää. Kun vuokralainen on tyhjentänyt ja siivonnut asunnon , tulee vuokranantajan suorittaa yhdessä vuokralaisen kanssa asunnon lopputarkastus.

Osa huolellista hoitoa on asunnon säännöllinen siivoaminen sekä puhtaanapito. Täydellisen tuhon kokenut asunto jouduttiin remontoimaan kauttaaltaan ja asuntoon hankittiin kaikki uudet kalusteet. Meiltä löydät vuokrattavat asunnot, oli tarpeesi mikä vain!


Tuhansien kohteiden ja satojen kiinteistövälittäjien verkostomme auttaa sinua kenties elämäsi tärkeimmässä päätöksessä. Vuokrattavat asunnot. Tämä on koko vuokrasuhteen ydin. Oikeus korottaa vuokraa.


Tässä lienee ydinasiana häätö eli vuokralainen ei suostu lähtemään asunnosta, joten sekä irtisanomis- että purkutapauksessa uo-virasto sen hoitaa. Haettava vuokra -asunto. Sijoitusasunnon vuokraan ja etenkin hintaan vaikuttavat taloyhtiön kunto ja ikä, asunnon kunto , kaupunki ja sijainti. Suuren kaupungin keskustan uudiskohteen vuokratuotto on täysin eri kuin mitä se on pikkupaikkakunnan heikompimaineisessa lähiössä. Sijaitsee keskisuuren kaupungin lähiössä, jossa paljon vuokrataloja ja tarjontaa vuokra -asunnoista.


Näin haet vuokra -asuntoa. Valinnat asuntoihin tehdään sosiaalisin perustein, joissa valintakriteereinä on asunnon tarpeen lisäksi Valtioneuvoston hyväksymät varallisuusrajat. Asukkaalla on mahdollisuus esittää toivomus asunnon sijainnista ja sen huoneistojakaumasta.

Yli puolella vuokra -asukkaista ongelmia vuokrasuhteessaan. Vuoranantajalla on oikeus saada vuokralaiselta sovittu vuokra. Keittiökalusteiden tulee olla puhtaat ja ehjät.


Jätä kylmäkalusteiden ovet auki sulatuksen ja kuivauksen jälkeen. WC-kalusteiden osalta wc-istuinten ja pesualtaiden tulee olla ehjät. Nykyisen asunnon huono kunto.


MUUT ASUNNON TARPEESEEN VAIKUTTAVAT SEIKAT. Turvallinen ja vaivaton vuokravälitys avaimet käteen -palveluna. Koro-Kanervan mukaan suurin murheenkryyni on liesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit