torstai 18. toukokuuta 2017

Popplet käsitekartta

Aloita käsitekartan laadinta. Käsitekartan voit piirtää käsin tai ilmaisohjelmilla. Järjestä sanat niin, että kaikkein suurin ja laajin käsite on ylimmäisenä ja aseta laajuudeltaan samansuuruiset käsitteet aina rinnakkain.


Sijoita kukin sana omaan laatikkoon ja yhdistä ne toisiinsa viivalla tai nuolella. Työkalu on helppo oppia ja sillä tekee nopeasti valmista jälkeä. Popplet on yksi vaihtoehto! Mahara on avoimen lähdekoodin ePortfolio ja sosiaalisen median ohjelmisto.


Se tarjoaa käyttäjilleen työkalut luoda ja ylläpitää digitaalista portfoliota oppimisestaan, ja sosiaalisen median toiminnot mahdollistavat käyttäjille toimimisen toisten käyttäjien kanssa. En ollut ikinä ennen käyttänyt popplet. Sivua oli helppo käyttää. Siellä pystyn tehdä jatkossakin käsitekarttoja. Opin vain lisäämään käsitekarttaan lisää sarakkeita ja säätää niitä erikokoiseksi ja eri etäisyyksille.


Tule mukaan täydentämään helmiämme! Puuttuuko tästä helmestä jotakin tärkeää ja merkityksellistä? Kommentoi helmeä Add comment -linkin kautta, ja auta meitä täydentämään helminauhaamme! Lisätietoja: Suunnittelija Sari H. Helppoa ja yksinkertaista!


Mutta työtä tehdessä opin verkossa ostamisesta. Toisen oppijan itselleen laatima tai opettajan oma käsitekartta ei yleensä aukea, ellei laatija selosta, mitä tarkoittaa kämmenmikro, kämmentietokone, käsimikro. Create and share amazing mind maps. Capture ideas at the speed of thought – using a mind map maker designed to help you focus on your ideas and remove all the distractions while mindmapping. Mielle- ja käsitekarttojen laatimiseen on saatavana useita ilmaisia ja maksullisia ohjelmia, mm.


Käsikirjoituksen voi tehdä myös suoraan EdVisto videoeditorin. Tutustu iMovie -sovelluksen toimintoihin tekemällä noin s video. It empowers users to construct, navigate, share and criticize knowledge models represented as concept maps. Mind map and brainstorm online with Bubbl. Oppilaat liittävät kuvan popplet.


Kaupalliset aineet ovat syventäväkurssi historiasta ja yhteiskuntaopista. Tehtävä myös digitehtävänä luvun lopussa toteutettavana Otavan käsitekarttatoiminnolla. TIETOINEN JA TIEDOSTAMATON 1. Pohdittavaa käsitekartta : popplet. Miten oppilas kasvaa omaksi itsekseen ja saavuttaa potentiaalinsa? Mikä on arvokasta tietoa?


Tämän kurssin puitteissa ja TVT:n hyödyntämisen näkökulmasta mielenkiintoisimpia aihekokonaisuuksia voisivat olla erityyppisten kemikaaliryhmien hyötyjen ja haittojen arviointi ryhmissä. Millainen on hyvä oppilas? Ryhmät voisivat käyttää työskentelyyn esimerkiksi popplet -sovellusta tai padled.


Aikaa käytettiin juuri sen verran että sovellus ja koko käsitekartta idea tulivat tutuiksi. Esimerkin heijastin videotykille iPadilta Airplaytä hyödyntäen. Se on romantisoitu termi kansallisuusaatteen luovalle kansalle joka alkaa määrittelemään omia oikeuksiaan.


Taiteilijat ja kirjailijat ovat tässä tärkeässä roolissa sillä heidän kauttaan on helppo vaikuttaa kansaan ja luoda kansalla aatteita ja ideologioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit