maanantai 8. toukokuuta 2017

Avainnauhat hoitajille

Luomalla täydellisen valikoiman työvaatteita ja työvälineitä hoitajille ja asettamalla väriä näihin tuotteisiin luomme uniikkeja ja persoonallisia asuja. Color4caren valikoimasta voit helposti luoda väriä asuusi mukavan ja elegantin hoitajan kellon avulla. Lisäinformaatiota avainnauhoista löydät Avainnauhoista-sivulta. Kaikilla Avainnauhoilla on vuoden takuu. Iloa arkeen ja väriä elämään Mageilla avainnauhoilla ja avainkoruilla!


Turvalukolla varustetut avainnanauhat ovat kotimaista käsityötä. Mittaathan avainnauhan pituuden ennen tilaamista. Painatukselliset kaulanauhat ovat oiva mainosväline erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Kaulanauha on hyvä mainosväline ja se huomataan kuljettaessa kaupungilla ja yleisissä tiloissa.


Yksilölliset ja värikkäät Helakka- avainnauhat valmistetaan korkealaatuisista luonnonkivistä, helmistä ja lasihelmistä. Todella iso valikoima erilaisia avainkaulakoruja. Kristalliset ja turvalukolliset avainnauhat , letitetyt avainnauhat , avainkaulakorut ja itsetehtyjä avainkaulakoruja saat liikkeestä tai messuilta.


Paljon erilaisia avaimenperiä. Meiltä löydät paljon erilaisia ihania avaimenperiä. Avaimenperällä merkitset avaimesi persoonallisesti. Haluaisitko saada ensimmäisten joukossa tiedon Helakka-tarjouksista sekä etuuksista, kuten ale-koodeista? Avainnauhat ja henkilökorttinauhat luonnon kivistä ja helmistä.


Sairashuone tuo Suomen hoitajille välineet tarvitsemaamme kasvojen kohotukseen. Nyt tuodaan rytinällä lisää väriä ja särmää arvokkaaseen työhömme! Kodin sisustamiseen erikoistunut sisustusverkkokauppa. Ihanaa kun tulit Hyvän Tuulen Puotiin!


Lämpimästi tervetuloa. Puoti on palveleva sisustusverkkokauppa, josta löydät todella laajan valikoiman kaikkea ihanaa kotiin ja lahjaksi. Tarjoukset ja uutiset suoraan sähköpostiisi.


Mikäli avainnauha tarttuu kaulassasi johonkin, hopeapalloilla tehty kiinnitys pettää. Lukko pysyy kirkkaana, sillä uusimmat, käyttämäni lukot ovat erittäin laadukkaat ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Näin ei ole kuristumisvaaraa. Kaikenlaisia perusmittaisista extrapitkiin ja persoonallisiin ratkaisuihin.


Nyt voit saada avainkaulakorusi miten henkilökohtaisena tahansa! Tahtoisitko siihen jotain ammattiisi liittyvää? Kaulanauhat logolla ja omalla painatuksella Kaulanauha kuuluu tapahtumaan! Värikäs ja hyvin toteutettu kokonaisuus rakentaa tapahtuman ilmettä ja jää muistoksi osallistujille.


Tilaa kaulanauhat netistä nopeasti ja vaivattomasti – ideoimme kanssasi kokonaisuuden ja lähetämme. Hinta 2€ Kaunis, neutraalin sävyinen EVELINA-avainnauha turvalukolla, pituus noin 1cm. Tätä avainnauhaa pidetään vinottain toisen olan yli (crossbody-laukun tapaan), jolloin avaimet roikkuvat sivulla, lantiolla.


Pinpops Oy on Helsingistä lähtöisin oleva tapahtumapromootion, nimikoinnin ja promotuotteiden maahantuoja, painotalo ja valmistaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit