keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Nigeria uskonto

Tässä luokassa on vain seuraava sivu. Tärkeimmät kaupungit : Lagos ja Abuja (Pääkaupunki). Saatavilla olevat tiedot : Valtionpäämies, Uskonto , Väkiluku, Pinta-ala.


USKONNOT MAISSA MAIDEN KANSSA ENITEN VäKILUKU BUDDHALAISET Missä maassa on eniten väkiluku buddhalaiset? MAISSA, JOISSA SUURIN OSA MUUT USKONTO Missä maassa on korkein osuus Muut uskonto ? Kristinusko on maapallon vainotuin uskonto. Maailman kristityistä noin 2miljoonaa elää suvaitsemattomuuden ja jopa vainon kohteena.


Vaino kohdistuu kristittyihin joko henkilökohtaisesti tai heidän instituutioihinsa ja pyrkimyksiinsä harjoittaa uskontoaan. Joka päivä kristittyjä pidätetään, vangitaan, kidutetaan ja jopa tapetaan. Nigeria, Afrikka, Länsi-Afrikka.


Lastenohjelmista tutuksi tullut Ermo-päällikkö, pastori Martti Falck kertoo lähetysmatkoistaan ympäri maailmaa. Pääsemme hänen vieraidensa sekä reportaasien kautta kokemaan ihmeellisiä parantumisia ja suuria evankelioimistapahtumia. Kuolleista suurin osa on muslimeja. Siellä, missä uskonto lyö kättä nationalismin, heimoajattelun ja rasismin kanssa, syntyy silkkaa kärsimystä.


Maailmalla jumalanpilkkalakeja on käytetty toisinajattelijoiden vaientamiseen. Mahdollisesti tällainen tilanne osuessaan rikoslain uudistuksen aikaan voisi vaikuttaa. Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Siinä missä moni uskonto taistelee tasa-arvon toteutumisesta tai moderniin maailmaan vanhoine tapoineen nivoutumisesta – voodoo-sukuisissa uskonnoissa nämä asiat tuntuvat järjestyneen ilman suurempia ponnisteluja.


Naiset pääsevät pappisvirkaan siinä missä miehetkin. Oli kansalaisuus mikä tahansa, uskonto oli takuulla sama. Eikö näillä kuliranisteilla ole ihan nimikin tälle touhulle.


Muistelen että euroopassa Saksassa, Itävallassa, Puolassa ja vielä joku muutama muukin maa harrasti ja harrastaa vieläkin tällaisia yksityisiä salaisia ihmissyönti juhlia. Valtaväestö kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon 7, muita kristittyjä, muslimit, muut. Uskonnolla ei ole niin suurta merkitystä, vain väestöstä uskoo jumalaan.


Mikään uskonto ei vaadi tyttöjen sukuelinten silpomista, vaikka sitä harjoitetaankin uskonnon nimissä. Perinteen taustalla vaikuttavat monenlaiset syyt, jotka vaihtelevat maasta, alueesta ja kulttuurista toiseen. Väestö Sisällysluettelo Väestörakenne 31. Väestöllinen huoltosuhde kunnittain Väestön ikärakenne 31. Ulkomaiden kansalaiset Suomen kansalaisuuden saaneet ulkomaalaiset.


Santeria (eli lukumi, Regla de Ocha tai La Regla Lucumi) on synkretistinen afrokuubalainen uskonto , johon liittyy katolista symboliikkaa. Berliinin muuri tunnettiin yhtenä kylmän sodan symbolina. Voisimme käyttää tällaisia epäitsekkäitä ihmisiä jopa korkeimmissa poliittisissa tehtävissä – mutta emme tule koskaan saamaan heitä sinne.


Files are available under licenses specified on their description page. Vastuuvapaus: Fusion Media would like to remind you that the data contained in this website is not necessarily real-time nor accurate. All CFDs (stocks, indexes, futures) and Forex prices are not provided by exchanges but rather by market makers, and so prices may not be accurate and may differ from the actual market price, meaning prices are indicative and not appropriate for trading purposes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit