keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Piipaa poliisi hämeenlinna

Reaaliaikainen hälytysten seuranta Hämeenlinna paikkakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Hämeen poliisilaitos ja Lahden kaupunki järjestävät Lahden 6. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea.


Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen.

Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Rikoskartta luokittelee poliisin tiedotteet ja esittää ne kartalla. Voit etsiä vapaasti poliisiuutisia ja muita tiedotuksia ja selvittää missä ne tapahtuivat. Hätänumero toimii kaikissa EU-maissa Suomessa käytössä on vain yksi hätänumero,112. Useimmissa unionin maissa käytetään kuitenkin edelleen myös muita hätänumeroita 112-numeron rinnalla.


Lammin Urheiluautoilijoiden järjestämä Lammin Ikkunat ja Ovet -rallin erikoiskokeet ajetaan 20. Onnettomuus Sunnuntaina, toukokuun 6. Kyseessä on taltiointi.

Viinikan poliisikonttorin päiväkirjat, Tampereen poliisilaitoksen arkisto, HMA. Uhrin pää oli muun väkivallan käytön jälkeen nirhattu lähes irti muusta ruumiista. Poliisi oli – osin – oikeassa. Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Kanta-Häme. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta!


Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla.


Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin. Tuoreimmat uutiset, puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit. Kotimaa, ulkomaat, työelämä, talous ja politiikka. Lue uutiset ja osallistu keskusteluun!


Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta. Pysäköintilupa on pysäköimisen. Tarjoukset tunnissa.


Muutot kaikkialla Lahdessa. Keskimäärin tarjousta.

Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Pääaiheet 1tuoreinta Live Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Tähtijutut Moro Näköislehti Mielipiteet 1tuoreinta Live Uutiset Urheilu Hyvä elämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit