keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Vero asiointi

Sivulle on koottu Verohallinnon tarjoamat sähköiset palvelut. Käytössä on erilaisia tapoja hoitaa asioita sähköisesti. Tarkista, mistä aiheista chattimme palvelee tällä hetkellä. Neuvontaa annetaan suomeksi ja ruotsiksi.


Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla.

Uudelta etusivulta voit helposti tarkistaa, puuttuuko hakemuksestasi vielä jotain. Tunnistautumista vaaditaan, koska ilmoituksessa käsitellään luottamuksellisia tietoja. Voit varmentaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla. Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa.


Virhe on korjattu ja laskuttamatta jääneet tapahtumat. Uudessa palvelussa voit velallisena tai hakijana tarkastella ulosottoasioitasi ja tehdä erilaisia hakemuksia.

Näet käytössäsi olevat palvelut siirryttyäsi palveluun. Velallisena voit nyt myös maksaa ulosoton maksukehotuksen tai lyhentää kokonaisvelkaa, tulostaa kuitteja tai Velallisen ulosottoasiat -tulosteen. Hae Kelan tuet verkossa.


Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kaikki terveystietosi ja reseptisi yhdestä paikasta. Omakanta on kansalaisten verkkopalvelu, joka näyttää terveydenhuollon kirjaamia tietoja potilaasta ja hänen lääkityksestään. Kansainvälinen tuloverotus Kansainväliseen tuloverotukseen kuuluvat veroasioiden valtiosopimukset sekä henkilöiden ja yritysten verotus tilanteissa, jotka ylittävät kansalliset rajat. You can filing details in in MyTax starting on November.


Oma asiointi on henkilöasiakkaiden verkkopalvelut yhteen kokoava sivusto. Kirjauduttuasi sisään näet ajankohtaiset tiedot tilanteestasi palvelun etusivulla. Lue asiointiohjeet ja vastaanottoilmoitukset tarkasti ja toimi niiden mukaisesti.


Asiointi on päättynyt ja yhteys palveluumme on katkaistu. Suosittelemme välimuistin tyhjentämistä, etenkin jos asioit julkisessa käytössä olevalla yleisöpäätteellä. Sähköiseen asiointipalveluun tulee kirjautua sen henkilön, joka ulosottoa hakee ja joka on ulosottoperusteeseen merkitty kantaja. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen.


Miksi tunnistautumistapa muuttui?

Jos hakemus hyväksytään, liikaa maksettu vero palautetaan. Henkilöasiakkaiden päivittäiset raha-asiat hoituvat OPssa helposti. Vapautuksen voi saada ainoastaan ajoneuvoveron perusverosta.


Tilit, kortit ja maksaminen ovat päivittäisten raha-asioiden ydin. Olemme keränneet palveluun asiakkaidemme useimmin Melasta pyytämiä asiakirjoja. Voit katsoa ja tulostaa esimerkiksi Mela-asiamiehesi yhteystiedot sekä erilaisia todistuksia vakuutus-, eläke- ja korvausasioistasi kirjanpitoa tai viranomaisia varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit