torstai 18. toukokuuta 2017

Ajokortin palautus

Ajokortin palautus

Hakemukseen on liitettävä ajokortti, jos se on tallella, sekä tarvittaessa valokuva. Oletko hankkimassa uutta ajokorttia tai ehkä uudistamassa vanhaa? Ajokortit ja lupapalvelut. Ajovarman palvelupisteet palvelevat sinua monipuolisesti ajokortti- ja lupapalveluasioissa.


Ajo-oikeuden alentaminen ja rauettaminen. Ulkomaisen ajokortin haltijalla on tämä velvollisuus, jos ulkomainen ajokortti oikeuttaa kuljettamaan ajoneuvoa Suomessa ja ulkomaisen ajokortin voimassaoloaika on pidempi kuin Suomalaisten ajokorttien (ajokorttiluokasta ja kuljettajan iästä riippuen - vuotta). Kannattaa kuitenkin muistaa, mitä kortille pitää tehdä autoilun jättäessään. Sai ajokortin poliisilta, tai ei samana päivänä. Jälleen metsässä, eli pielessä.


Noin tunnin päästä pääsin verikokeisiin (jossa minut muuten merkattiin muutamaa senttiä lyhyemmäksi kuin olenkaan) ja odottelen yhä. Kauanko väliaikainen ajokielto kestää? Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Uusien ajokorttien postittamisessa on ollut viivettä ja osa tammikuussa.


Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta viimeisen vuoden aikana ei enää ole ajokortin saamisen este, kertoo Minna Gråsten. Ajo-opetus ja kuljettajatutkinnon monivaiheisuus pysyvät ennallaan. Korttia ajavan näkökulmasta kaikki opetusta ja harjoittelua koskevat asiat säilyvät. Ylikomisario Heikki Seppä sisäasiainministeriön poliisiosastolta painottaa, että lakimuutoksen suurin hyöty on, että ajoterveyteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota.


Javascriptin hyväksymistä. Jos korttisi katoaa Kela-kortti ja kansaneläkkeensaajan kortti. Hae uutta korttia Kelasta. Olemme johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien ja kuljettajantutkintojen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Syöttäkää sukunimenne, sähköpostiosoitteenne ja ajokortin tiedot alla oleviin kenttiin.


Huomatkaa, mikäli olette liittyneet palveluun viimeisen tunnin sisällä, tämä ominaisuus ei ole vielä käytössä. Sain uuden ajokortin nimen muutoksen johdosta. Minkälaisena ajokortti pitää palauttaa? Sain kyllä ohjeet, mutta jossain välissä ehdin nakata ohjeet roskiin :D Palautuskuori kyllä on tallessa. Lähetänkö kortin kahtia leikattuna kuoressa?


Kaveri oli saanut leikata kuvansa kortista. En tiedä, mitkä nykyiset ohjeet ovat. Poliisin kanssa tuli väittelyä saanko ajaa A- ajokortin ajotunteja, nytkun olen ajokiellossa. Autokouluni sanoi että saan ajaa, sillä silloin ajetaan ikäänkuin opettajan kortilla. Väiteltiin tovi, hän kysyi kollegaltaan joka ei tiennyt varmasti.


Muovisen ajokortin toki saa anomalla niin sanottua kaksoiskorttia, vaikka pahvinen olisi vielä voimassakin. Osastosihteeri Sirkka Holappa Kemin kihlakunnan poliisista ei tiedä, kuinka paljon kortteja olisi vaihdettu uuteen pelkästään muovikortin toivossa. Vanhan ajokortin palautus vähän myöhässä? Poliisi sanoi että en saa, koska olen ajokiellossa. Sain tosiaan postissa kesällä mun lyhytaikaisen ajokortin , ja munhan olis pitäny palauttaa sit se mun vanha ajokortti sinne, mutta oon tietenkin unohtanu koko asian.


Nainen ajoi kesäkuun alussa ajokortin , joka luvattiin lähettää muutaman viikon sisällä. Heinäkuun puolessa välissä aloin kysellä korttini perään. Sain tietää, että poliisi oli myöntänyt ja kirjannut ajokorttini jo kesäkuun puolella. Trafi taas kertoi, että kortti oli lähetetty minulle 11. Korttia voi tiedustella katoamista seuraavana arkipäivänä klo jälkeen.


Vierailija: Kävi näin. Nordeassa oli yöllä katkos ja kortti ei toiminut. Taksikuski vaati pantiksi jotain, ja annoin ajokortin.


Pyysin kuljettajan maksutiedot ja maksoin kyydin seuraavana päivänä koneelta kun katkos oli ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit