keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Matkalaskupohja 2019

Tekemässä matkalaskuja? Tilaa uutiskirjeemme ja lataa ilmainen matkalaskupohja , johon sinun tarvitsee vain täytellä omat. Työnantaja voi maksaa sinulle verottoman korvauksen omalla autolla tehdystä työmatkasta. Korvausten maksamista varten täytyy sinun toimittaa työnantajalle matkalasku. Katso alta eTaskun ilmainen matkalaskupohja , jonka avulla matkalasku hoituu alle minuutissa.


Syötät vain pohjaan. Tämän jälkeen matkalaskupohja luo sinulle valmiin matkalaskun, jonka saat tilattua sähköpostiisi. Jos työmatka kestää yli tuntia, maksetaan kokopäiväraha euroa. Ilmainen matkalaskupohja.


Tämä sivu käsittelee ilmaisia laskupohjia, mutta mikäli työhösi liittyy matkustamista, voit hyödyntää myös ilmaista matkalaskupohjaa, jonka löydät linkin takaa. Sinun täytyy vain syöttää matkasi tiedot lomakkeeseen, jonka jälkeen saat valmiin matkalaskun sähköpostiisi. Verohallinto määrää, mikä on verovapaan korvauksen enimmäismäärä. Vanhoja pohjia ei saa enää käyttää! Lomakkeet täytetään sähköisesti ja toimitetaan sähköpostitse.


Matkalaskun tekeminen on helppoa. Jos työsi sisältää matkustamista, voit olla oikeutettu verovapaisiin korvauksiin. Kilometrikorvaukset ja päivärahat ovat verovapaita, joten älä jätä niitä hakematta!


Toimintaperiaate on yksinkertainen: lomakkeelle syötetään työmatkan tiedot, kuten lähtö- ja paluuaika, ilmaisten aterioiden määrä, matkakohde ja kulkuneuvon rekisteritunnus. Korotusta edelliseen vuoteen verrattuna on näin ollen yhden kokonaisen sentin verran. Virhe valikkoa ladattaessa, lataa sivu uudelleen.


Ennen kuin kilometrikorvaukset kilahtavat pankkitilillesi, sinun on tehtävä työnantajallesi matkalasku. Työnantaja maksaa sinulle päivärahaa, kun olet ensin tehnyt matkalaskun asiaan liittyen. Lataa ilmainen matkalaskupohja , johon. Junalippu, mistä – mihin.


Tågbiljett, från – till. Tasku mobiilisovellus - laskee korvaukset puolestasi - koontaminen vain minuutti - laskee päivärahat - kokeile ilmaiseksi nyt! Voit hakea sivusisältöjä kirjoittamalla useamman sanan, kokonaisen sanan tai sanan osan. Sen jälkeen klikkaa suurennuslasia. MATKALASKUPOHJA Tilaisuuden nimi: Aika ja paikka: Nimi: Osoite: Sähköpostiosoite: Puhelin: Tilinumero, jolle korvaus maksetaan: Kulkuväline: bussi __e, juna __e.


Salibandyliiton ja -liigan matkalaskulomake ja matkustussääntö henkilökunnalle ja sidosryhmille. HuoErotuomarit käyttävät erillistä lomaketta ja matkustussääntöä. Täytä kpl määrä Täytä km:t Täydellinen sotu tarvitaan verottajan vuosi-ilmoitusta varten.


Tämä soveltuu käyttäjille, jotka eivät tarvitse laskutusohjelman tuomia ominaisuuksia kuten kirjeiden ja verkkolaskujen lähetystä sekä myyntireskontraa. Laskuharilta saat käyttöösi myös ilmaisen Excel-laskupohjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit