maanantai 29. toukokuuta 2017

Verotuspäätös 2017 netissä

Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi matkakulut, kotitalousvähennys, työasuntovähennys, vuokratulot sekä luovutusvoitot ja -tappiot muusta omaisuudesta kuin arvopapereista. Ilmoita tilinumero Rahan siirtäminen on nopeampaa ja helpompaa, kun tiedämme tilinumerosi. Saat esimerkiksi veronpalautuksen käyttöösi huomattavasti aikaisemmin, kun maksamme sen tilillesi maksuosoituksen sijaan.


Kuinka monelle postitetaan uusi verotuspäätös ? Tämän syksyn uusien verotuspäätösten määrä ei ole vielä tiedossa, koska veroilmoitusten käsittely on vielä kesken. Aiempien vuosien perusteella arvio on noin miljoonaa. Verotuspäätös on selvitys verotuksesta. Saat esitäytetyn veroilmoituksen mukana verotuspäätöksen.


Jos et korjaa veroilmoitusta, tämä verotuspäätös jää voimaan. Jos korjaat veroilmoitusta, saat myöhemmin uuden verotuspäätöksen. Muista tarkistaa myös uusi verotuspäätös. Säilytä verotuspäätös ja erittelyosa, jonka saat keväällä veroilmoituksen mukana.


Veroilmoituksen voi nykyisin tehdä netissä , mutta varsinaiset verotuspäätökset lähetetään edelleen ainoastaan paperikirjeenä kotiin. Miksi näin, verohallinnon viestintäpäällikkö Pirjo Korvola? Valitettavasti sähköinen palvelumme ei ole vielä niin pitkälle kehittynyt.


Verohallinnon viestintäpäällikkö Pirjo Korvola kuitenkin muistuttaa, että esitäytetyn veroilmoituksen voi tarkistaa ja puuttuvat tiedot täyttää netissä jo nyt veroilmoituksen verkkopalvelussa. Se, mikä sieltä ei valitettavasti näy ja mikä ihmisiä kovasti kiinnostaa, ovat mätkyt ja palautukset. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen.


Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Jos veroilmoitukseen tekee nyt korjauksia, uusi verotuspäätös tulee kotiin lokakuun loppuun mennessä. Veronpalautukset maksetaan tileille tänä vuonna 29.


Mätkyjen ensimmäinen eräpäivä on 25. Jos tekee korjauksia esitäytettyyn veroilmoitukseen, saa uuden verotuspäätöksen ja mahdolliset tilisiirtolomakkeet postitse lokakuun loppuun mennessä. Alkuperäinen verotuspäätös ja tilisiirtolomakkeet ovat lopullisia, jos veroilmoituksessa ei ole korjattavaa.


Jäännösveron maksupäivät ovat 29. Hävisikö verotuspäätös ja haluat tarkistaa paljon veronpalautus tai jäännöverosi on? Haluatko tarkistaa kollegasi ansiotulot ja varmistaa että palkkasi on oikealla tasolla? Nyt voit tilata verotiedot kätevästi netin kautta tuntia vuorokaudessa ja päivää viikossa.


Toimitustapoina sähköposti tai tekstiviesti. Kuolinpesän varattomuus todetaan esittämällä vainajan tiliotteet sekä viimeinen verotuspäätös. Jos verotuspäätöksestä ilmenee kiinteää omaisuutta, mutta tilillä ei ole varoja, voidaan hautaus myöntää perimällä hautauskulut kuolinpesästä. Maksusitoumus hautaukseen haetaan sosiaalipalvelutoimistosta. Autoverolaskuri on nopea ja helppokäyttöinen ratkaisu arvioida autovero tuontiautoille ja moottoripyörille.


Valitse ensi rekisteröintivuosi jonka jälkeen haet Tullin Mahti-hintajärjestelmästä yleisen myyntihinnan kyseiselle autolle. Uudistamme Pohjoissavolaiset. Tervetuloa vierailemaan uudistetulla verkkosivustollamme.


Mahdollisuus myös lisätä omia merkintöja kalenteriin rekisteröitymisen jälkeen. Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit