keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Chongqing sää

Parhaan hinnan takuu! Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää.


Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille. Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun.


Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla. Get AccuWeather alerts right in your browser! Klikkaa ja kokeile heti.


Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain. Tiistaina on koko päivän melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskiviikkona vastaisena yönä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös tähtikirkkaaksi sääksi. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta.


Sademäärä, tuntuu kuin -lämpötila. Vertaile Ilmatieteen laitoksen ja Forecan ennusteita. Matkustaa sää ja ilmasto. Tiesin sen olevan Kiinan yksi suurimmista kaupungeista, mutta siinä se.


Chongqing sää

Koska Kiina on aina Kiina eikä maata ole tarkoitettu helpon matkailun ystävälle, en osannut oikein odottaa mitään matkalta. Chongqing , Kiina ☔ päivää yksityiskohtainen ennuste. Liikevaihto laski prosenttia. Sää paikkakunnalla Kangding, 08.


Yöllä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään astetta. Shanghaissa talouselämä jyllää ja rakennukset hipovat pilviä.


Kaupungin todellisen hengen aistii kuitenkin katutasossa. Itä ja länsi sekä perinteinen ja moderni sulautuvat Shanghain arjessa yhteen ainutlaatuisella tavalla. Værvarsel for millioner steder i verden! Shanghai on Kiinan jätti Shanghai on maailman väkirikkaimman maan.


Observations has moved. You will find this content on our new website under the weather forecast. You can read more about the ongoing changes here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit