perjantai 26. toukokuuta 2017

Myyrmäen terveysasema ajanvaraus

Klikkaa oireesi nettipalveluun! Ajanvaraus Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta ajanvaraus. Varatulle näytteenottoajalle tulee ilmoittautua ja teidät kutsutaan nimellä laboratorion odotustilasta. Näytteenottoon voi tulla myös ilman ajanvarausta.


Vuoronumeroautomaatti sijaitsee sisääntuloaulassa.

Tervetuloa ajanvaraukseen! Kaikki kohdat on täytettävä, varauksen tekeminen ei onnistu ilman sosiaaliturvatunnusta. Huoltajana voit käyttää omaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa. Kannelmäen terveysasema : Ma–pe 8–ajanvarauksella. Akuuttiasioissa katso alta lisäohjeita.


Aloita valitsemalla käyntisi maksajatyyppi alla olevista vaihtoehdoista. Halutessasi varata ajan jollekin muulle kuin itsellesi, ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme puh. Asiakaspalvelu chatissä.

Varaatko aikaa muulle kuin itsellesi? Aloitus sopimuksen mukaan esimerkiksi alkuvuoden aikana. Työnkuvaan kuuluu kiireettömän vastaanoton lisäksi myös päiväaikaista akuuttivastaanottoa.


Järjestelmänä Apotti, johon järjestetään hyvä perehdytys. Minun on vaikea erottaa värejä. Oheinen taulukko listaa Suomen terveyskeskusten terveysasemat ja. Kiireellinen ajanvaraus ja neuvonta mäntsäläläisille ja pornaislaisille potilaille.


Hoidontarpeen arvion perusteella saatetaan tarjota käyttäjälle ajanvarausta tai. Koivukylän terveysasemalla ja Myyrmäki -talossa. Myyrmäen laboratorio, Iskoskuja M-porras, 3. Potilaat kutsutaan hoidon tarpeen arviointiin vuoronumerolla. Lauantaina korotetut, hinnaston mukaiset hinnat.


Yhteinen hoidon tarpeen arviointi sujuvoittaa asiointia – Uudistuksella pyritään sujuvoittamaan terveysasemalla asiointia. Klinikin kautta voit asioida sähköisesti oman kuntasi terveysasemalla. Voit ottaa yhteyttä terveyskeskukseen sekä hoitaa yleisimmät asioinnit verkossa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Katso listalta löytyykö palvelu jo oman kuntasi terveysasemalta.

Todistukset ja lausunnot. Joissakin tilanteissa elämässä pitää valmistautua todistamaan olevansa terve. Sähköisesti hoituvat mm. Löydä lähin Mehiläisen toimipiste ja erikoisasiantuntija ja varaa aika tästä! Terapeuttien ajanvaraus.


Palvelemme kaikkia asiakkaita kotipaikkakunnasta riippumatta. Yksilöterapiaan varataan kestoltaan tai minuutin aika ja pari- sekä perheterapiaan minuutin aika. Osa psykoterapeuteistamme tarjoaa myös verkossa pidettäviä videovastaanottoja.


Klinik on verkkopalvelu, joka auttaa tunnistamaan ja hoitamaan erilaisia oireita sekä löytämään sopivimman terveysasiantuntijan luo tilanteessa kuin tilanteessa. Vantaan suun terveydenhuolto Nettiajanvaraus ja keskustelupalvelu. AITO suomalainen työterveyshuollon ammattilainen.


Vantaan kaupungin omistama AITO Työterveys – Vantaan Työterveys Oy tarjoaa asiantuntevaa työterveyshuoltoa ja aitoa kumppanuutta pääkaupunkiseudun yrityksille, yrittäjille ja kunnille. Kaikki terveystietosi ja reseptisi yhdestä paikasta. Omakanta on kansalaisten verkkopalvelu, joka näyttää terveydenhuollon kirjaamia tietoja potilaasta ja hänen lääkityksestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit