maanantai 8. toukokuuta 2017

Sanakirja lauseet

Kääntäjä on ilmainen sanakirja , joka kääntää kokonaisia lauseita välittömästi. Mukana yli 1kieltä, mm. Voit kääntää kerralla 3kirjainta tai vähemmän. Tarvitsetko nopea, vapaa käännös? Suomi-englanti-suomi, suomi-ruotsi-suomi, jne.


Lausekääntäjällä käännät kokonaiset lauseet ymmärrettävään muotoon.

Tällaiset käännetyt lauseet ovat erittäin hyödyllinen lisä sanakirjoissa. Auta meitä luomaan suurin ruotsi - suomi sanakirja verkossa. Kirjaudu vain sisään ja lisää uusi käännös.


Lauseessa on predikaatti ja usein myös subjekti. Kuinka kääntäjä toimii Kaikessa yksinkertaisuudessaan kirjoita käännettävä sana, lause tai pala tekstiä sivulla olevaan tekstilaatikkoon, valitse kohdekieli pudotusvalikosta ja klikkaa laatikon alla olevaa suurennuslasi –kuvaketta. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!


Sanakirja Englanti-Suomi. Kokeile ilmaiseksi! Määritelmät, synonyymit, slangisanat, nettisanakirja, selitykset.

Netti on pullollaan ilmaisia sanakirjoja (ns. Internet- sanakirja ). Jos olet juuri aloittanut uuden kielen oppimisen tai olet jo kielten ammattilainen, meidän sanakirjat täyttävät käännöstarpeisiisi. Jos ilmaiseen sanakirja –sovellukseen ei ole tyytyväinen, on se aina helppo poistaa ja ladata uusi sovellus. Ideana on kerätä sanoja jotka eivät löydy tavallisista sanakirjoista, sekä tavallisten sanojen epätavallisempia määritelmiä.


RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Ilmainen sanakirja - kokeile. Suomessa englanti ei ole pakollinen oppiaine kouluissa, mutta 9prosenttia. Lauseiden merkitys määräytyy suurelta osin sanajärjestyksen perusteella.


Luotettava, kotimainen Sunda tarjoaa helppokäyttöisiä ja laadukkaita kääntämisen apuvälineitä englannin. Kirjoita tarkistettava sana tai lause, tekstikenttään vasemmalla. Se on syntynyt Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen (Helsinki) ja Eesti Keele Instituutin (Tallinna) yhteistyönä.


Aktiivinen sanakirja on tekstin tuottamiseen tarkoitettu sanakirja ja passiivinen sanakirja tekstin ymmärtämiseen tarkoitettu, tavallisesti kaksikielinen sanakirja. Kaksikielisessä sanakirjassa hakusanat ja niitä kuvaavat esimerkit ovat yhdellä kielellä ja hakusanojen vastineet ja esimerkkien käännökset toisella kielellä. Kehitämme sivustoamme jatkuvasti ja kaikki palaute on arvokasta. Kerrothan myös, jos huomaat sivustolla virheitä. Jos toivot, että vastaamme viestiisi, muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi.


Kirja on isompi kuin vihko. Virke, joka päättyy kysymysmerkkiin. Kerrostalo on korkeampi kuin rivitalo.

Suomi on kylmempi kuin Afganistan. Sieltä saa myös kielenkorjaajan, ABC-tarkistimen. Jos osaa laittaa, niin ABC ja yksisuuntainen sanakirja toimivat ilman, että työkalupalkin tarvitsee olla näkyvissä viemässä tilaa. Lentävä lause on tunnettu fraasi, joka on alkanut elää omaa elämäänsä alkuperäisen asiayhteydensä ulkopuolella.


Yleensä lentävät lauseet ovat alkuaan sitaatteja jonkun tunnetun henkilön puheesta tai tekstistä tai niitä ainakin väitetään sellaisiksi. Tervetuloa Spreadthesigniin! Tässä Spreadthesignissa olemme koonneet eri merkkiviivoja koskevia merkkejä ympäri maailmaa. Käytä vain hakukenttää yllä ja kirjoita sana, jonka haluat etsiä.


Tässä ainoa romanttinen miete jonka olen saanut elämäni aikana (36v) tuotettua mutta jota en ole testannut keneenkään, siis: Jos en paijaa naisia, näen painajaisia. Sign language dictionary that works great as a reference and as a tool for learning.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit