perjantai 5. toukokuuta 2017

Poliisi tiedotteet eteläpohjanmaa

Pohjanmaa Perjantaina iltapäivällä poliisipartiota ajoi vastaan Seinäjoen ja Lapuan välisellä tiellä Hyllykallion alueella vastaantulevan liikenteen kaistaa käyttänyt henkilöauto. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Suomi -mobiilisovelluksen palvelutarjonta lisääntyy hätänumeropäivänä 6. Suomen poliisiin viralliset tiedotteet.


Poliisi tiedottaa - RSS.

Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Viestintäviraston määritelmän mukaisia valtakunnallisia siirrettävissä olevia operaattoririippumattomia numeroita, joihin ei sisälly. Tervetuloa asiakkaaksi osuuspankkiin! Omaan asuntoon säästäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä ensiasunnon osto kokonaan ilman säästöjä voi olla hankalaa – lue lisää!


Rikosuhripäivystys – ota yhteyttä Oletko joutunut rikoksen tai rikosyrityksen kohteeksi tai oletko joutunut rikoksen todistajaksi? Rikosuhripäivystys (RIKU) parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasian todistajan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla tukipalveluita. Yhteyden RIKUun saat puhelimitse ja verkossa.


Tämä näkyy myös siinä, että viidenneksen mielestä ”minä itse” on paras taho huolehtimaan asuinympäristön turvallisuudesta.

Yleisimmin nimetään kuitenkin poliisi tai pelastuslaitos. Jokainen meistä voi vaikuttaa pienilläkin teoilla, esimerkiksi huolehtimalla läheisistä ja tarkistamalla vaikkapa palovaroittimen toiminnan. Kuntien kulttuuritoiminnan kehittämistehtävistä ja rahoitettavista kokeiluista päätti tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen.


Rahoituksella halutaan tukea kuntien kulttuuritoimintalain toteutumista. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen Venäjän konsulaatin tai suurlähetystön myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja lyhytkestoiseen oleskeluun maassa. Etelä-Pohjanmaa on saamassa rahoitusta kulttuuritoimintansa kehittämiseen. Viisumityyppi perustuu matkan tarkoitukseen (esim. vapaa-ajan matka tai liikematka) ja vierailun kestoon. Kaikki terveystietosi ja reseptisi yhdestä paikasta.


Omakanta on kansalaisten verkkopalvelu, joka näyttää terveydenhuollon kirjaamia tietoja potilaasta ja hänen lääkityksestään. Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Tutustu Kela-tärppeihin! Vilkaise lyhyet vinkkilistat ajankohtaisista Kela-asioista Elämässä.


Näistä kannattaa vinkata muillekin! Pelastustoimi: Keravan hätäkeskus Lauantai 14. Espoo, Kluuvintie 1. Rivitalon saunassa kiuassyttynyt palamaan.


Kaikkien viranomaisten tukitehtävät vapaaehtoisille välitetään OHTO-järjestelmän kautta.

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille. Sarja Sija Nimi Toimipaikka Paino Tanko Ero Nostot Hylätyt Tulos N: 1. Potilaan oikeuksista ja asemasta määrätään laissa. Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus (sote-uudistus) Sote-uudistus on sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja rakenteiden uudistus. Kaikki sote-uudistusta koskeva ajankohtais- ja valmisteluaineisto on keskitetty soteuudistus.


Opiskeluterveydenhuollon järjestämisessä on edelleen parannettavaa. Se kokoaa yhteen avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne oman portaalinsa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit