torstai 11. toukokuuta 2017

Lomake fi kirjautuminen

Palvelun hallinnointikäyttöliittymään kirjaudutaan sisään tunnuksella ja salasanalla. Saat tunnuksen ja salasanan oman virastosi yhteyshenkilöltä. Palvelussa voit täyttää ja lähettää verkkolomakkeita. Voit tallentaa lähettämäsi verkkolomakkeet ja hyödyntää tallentamiasi tietoja myöhemmin uusia lomakkeita täyttäessäsi.


Lähetettyjä lomakkeita säilytetään Tallennetut lomakkeet -palvelussa kuukautta. Välitallennettuja lomakkeita säilytetään kuukautta viimeisestä tallennuksesta.

LDAP ja kertakirjautuminen - tietojen esitäyttö. Takaisin sisällysluetteloon. Yleistä esitäytöstä ja autentikoinnista. Virhe valikkoa ladattaessa, lataa sivu uudelleen. Palvelujen sujuvuuden edistämiseksi joihinkin palveluihin tarvitaan asiakkaan etukäteen valmiiksi täyttämiä lomakkeita.


Tämän sivun kautta voit tulostaa täytettäväksi tai tallentaa kotikoneellesi tarvittavia lomakkeita. Oma Säästöpankin verkkopankissa hoidat pankkiasiat, maksaa laskuja, hallinnoida e-laskuja ja hoitaa laina- tai sijoitusasioitasi. Tutustu OmaSp:n verkkopankkiin.


Kirjautuminen palveluun.

Tunnistautuneena voit aloittaa tai päättää työnhakusi, muuttaa työnhakutietojasi tai vain katsella niitä. Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Virhe: Lomakkeen tunniste puuttuu! Järjestelmänä Eduix E-lomake 3. Uutena palveluna toteutetaan Asiointiopas.


Finlexin keskeiset lait tuodaan käytettäväksi Suomi. Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Hoida Telian liittymiin, palveluihin ja asiakastietoihisi liittyviä asioita kätevästi ilman jonoja.


Tarkista että mobiililaitteeseesi ilmestyvä VRK-alkuinen kertakäyttökoodi (tapahtumatunnus) on sama kuin sait web-sivulla. In English På Svenska Tervetuloa eAsiointipalveluun Voit kirjautua HUS:n järjestelmään henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi, klikkaamalla siirry painiketta. Mikäli käytät Internet Explorer -selainta, käytä lomakeversiota 1. Tämän lomakkeen voi täyttää selaimessa, tulostaa, tallentaa ja lähettää eteenpäin esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona.


Henkilöasiakas-linkkiä Verkkopankki-laatikossa. Palveluhallinnasta löytyvät myös muun muassa palveluiden tekninen aineisto, käyttöönottoon liittyvät sähköiset lomakkeet ja palveluun liittyvää ohjeistusta. Sopimuslomake Net on rakennus-, kiinteistö- ja infra-alan lomakepalvelu. Deittisivusto aktiivisille 50-plussille.


Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla?

Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta. Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit