tiistai 2. toukokuuta 2017

Oh2exe

Radioamatööriharrastusta olen seurannut pidemmän aikaa. Oli aloittanut eheytymisen lahjoittamalla RA-lehden kirjoituspalkkionsa liiton projektirahastoon. OH2EXE on riitaantunut OH2BU kanssa. Erosi OH2ET varatoiminnatarkastajan tehtävästä jottei tarvitse olla tekemisissä OH2BU kanssa. Lisäksi on perunut Lahden kiertokirjeen tilauksen.


Miehellä voi olla arvokasta tietoa BUu Clubin kaatamiseksi. Many fellow amateur radio operator have been wondering my call sign. I did not bye my call sign. Kaikkionparempaakuin kirjoitti:. Mutta parempaa on tulossa.


Kun Merja Koivaara joulukuussa joutuu jättämään SRALn josta on jäljellä vain savuavat rauniot ja joka on tuhottu sekä sisältä että ulkoa, kuka tahansa muu on parempi puheenjohtaja. Kekkikekkikekki olisi huonompi vaihtoehto. Kirjaudu palveluun Etkö pääse kirjautumaan tai unohtuiko salasana?


Miten toimia, lue ohjeet. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy palveluun. Taina Syrjänen Toiminta käynnistetty Vaasassa Insinööritoimisto Comatec Oy on käynnistänyt toimintansa Vaasassa 15.


Tämä selailtava lista sisältää kaikki palvelun tietokantaan talletetut kutsut. Lista päivitetään kerran tunnissa. Tuomas Tauriala, OH3ERV. Liiton hallitusvaaleissa ei lasketa postiäänestyksen ääniä, eikä syyskokouspaikalla järjestetä äänestystä koska yksi hallitusvaaliehdokas on luopunut ehdokkuudesta. Jäljellä on kaksi ehdokasta, ja hallituksessa on kaksi vapaata paikkaa.


Onnittelut kaikille valituille. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Pasi Vesterinen avasi kokouksen klo 19:16. Jari Jussila (OH2BU) sai 4ääntä.


Details for OH2BSC, latest packet content, packet frequency, close by stations and more. Vacuum excavation is digging by using a vacuum to break apart material with high-pressure water or air. This method of excavation is commonly referred to as soft excavation technology and accepted. Much more than a free online polls and surveys system without registration.


Ferendum is a free online voting system and poll maker. Cet index est mis à jour une fois par heure. Z-kylä otetaan haltuun jo maanantaina 8. Register for free access, and submit your photo and biography to complete your listing!


Messilässä – huikea ohjelma Syksyn radioamatöörikurssi alkaa ti 24. Finnish Radio Amateur callsigns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit