perjantai 26. toukokuuta 2017

Passikuvat lauttasaari

Paikkakunnalta on yhteensä hintatietoa. Sähköisesti poliisille toimitetun kuvan keskihinta liikkeessä on 2€ (koko maa: 1€). Sähköiset kuvat passiin, henkilökorttiin, vartijakorttiin ja muihin asiakirjoihin ilman ajanvarausta!


Ota passikuvat kätevästi kauppareissun lomassa Gigantin passikuva-automaatissa. Gigantissa maksat passikuvastasi vain euroa! Valokuvaamoista saat myös passikuvat helposti ja nopeasti.


Valokuvauspalveluja tarvitaan myös yritysmaailmassa ja yleisötapahtumissa. Markkinointimateriaaleissa laadukkaiden kuvien rooli on tärkeä ja niiden avulla luodaan mielikuvia yrityksestä ja sen tuotteista. Vaihtoehtoja on paljon ja jokaisella maalla tahtoo olla omat standardit. Siksi ammattilaiseen on hyvä luottaa, koska me tiedämme virallisten kuvien standardit. Tarjous on voimassa kaikissa fotoyks-myymälöissä.


Asenna Kuvatkirjaksi. Kuvatapio on täyden palvelun valokuvaliike josta saat kuvat, kiikarit, kuvakorjailun, opastuksen, kuvatuotteet, kamerat, tarvikkeet. Tunnin Kuvasta passikuvat , myös sähköinen passikuva, kuvapalvelut, valokuvatulosteet, digikuvat, canvastaulut ja sisustuskuvat sekä digipainopalvelut. Ketäpä ei kiinnostaisi, miltä näyttää passikuvassa tai ajokortissa. Esimerkiksi ajokortissa oleva kuva saattaa hyvinkin olla se kuva sinusta, joka kerää kaikista eniten katsojia, ja yhtä ja samaa otosta täytyy ihailla vuosikymmenien ajan.


Sähköiset passikuvat tyytyväisyystakuulla saat seuraavista kuvaamoista: Fotoliike. Parempaan passikuvaan muotokuvaamoon. Studioltani löytyy myös asiakkaiden käyttöön mm. AINOA kauppakeskuksesta löydät muoti- ja päivittäistavarakauppoja, sisustus- ja kodintarvikeliikkeitä, terveys- ja kauneusliikkeitä, sekä myös kahviloita, ravintoloita ja vapaa-ajanviettopaikkoja sekä monia muita erikoisliikkeitä.


Eino Leinon kadulla. Tutustu palveluihin tarkemmin sivuillamme tai tule käymään! Euroopan johtava tulostinkasettien ja -suodattimien, laserkasettien, täyttöpakkausten, erikoispaperien ja tulostuspäiden myyjä.


Kevään aloitus Pop-Up on tällä kertaa Vaasassa rengastajakokouksen yhteydessä Hotelli Waskiassa lauantaina 8. Tule, testaa ja hanki uuteen kauteen entisiä paremmat laitteet. Otamme ammattitaidolla lapsikuvat, perhekuvat, rippi- ja ylioppilaskuvat, muotokuvat sekä kihla- ja hääkuvat. Meiltä saat myös edustavat matrikkelikuvat vaikkapa yrityksesi nettisivuille! Julkinen liikenne ja pyörällä saapuminen. Länsiterminaali T-pysäkillä.


Raitiovaunu kääntyy Välimerenkadulle ja lähin pysäkki jää Huutokonttorin kulmalle, Clarion-hotellia vastapäätä, josta on noin 3metrin kävelymatka Verkkokauppa. Skannataan tasoskannerilla paperikuvista. Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille.


Helsingin myymälään. Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea. Konttorihaulla löydät Nordean konttorit, aukioloajat ja automaatit. Konttorihaku kertoo konttoreiden ja maksuautomaattien sijainnit, palvelut ja aukioloajat.


Sijaitsemme Espoossa Tapiolan liikekeskuksessa. Yhtiöön kuuluu toimipiste Tapiontorilla jossa on laaja valikoima valokuvaustarvikkeita ja -palveluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit