perjantai 26. toukokuuta 2017

Apurahahakemus taiteelliseen työskentelyyn

Työskentelyapuraha on tarkoitettu tieteelliseen tai taiteelliseen työskentelyyn. Verovapaus koskee kuitenkin ainoastaan yksityishenkilöille tieteelliseen tai taiteelliseen työhön myönnettyjä apurahoja. Voit hakea apurahaa tieteelliseen tai taiteelliseen työskentelyyn sekä hankkeisiin tieteen, taiteen ja yhteiskunnallisen toiminnan alalla. Tyypillisiä rahoituskohteita ovat esim. Henkilökohtaista työskentelyapurahaa voi hakea minimissään yhden kuukauden tieteelliseen tai taiteelliseen työskentelyyn.


Koneen Säätiöltä voi hakea apurahaa enimmillään neljäksi vuodeksi samalle hankkeelle. Suosittelemme hakemaan koko rahoituksen kerralla, jos hankkeesi kestää useamman vuoden. Jokainen apurahan antaja määrittää hakukriteerit itse, joten niihin on syytä paneutua huolella.


Tukea myönnetään myös muille hakijoille, joiden hakemuksella on vahva yhteys suomalaiseen kulttuuriin. Erityistä huomiota kiinnitämme apurahalla toteutettavan hankkeen yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Vantaa jakoi avustuksia – moni taiteilija- apurahahakemus tuli myöhäss. Soili Talja taiteelliseen työskentelyyn sekä yksityisnäyttelyn toteutukseen. Vakuutuksen piirissä ovat kaikki ne Suomessa asuvat apurahansaajat, joiden apuraha on tarkoitettu vähintään neljän kuukauden taiteelliseen työskentelyyn Suomessa.


Myös osa ulkomailla tapahtuvasta apurahatyöskentelystä kuuluu vakuuttamisen piiriin. Apurahan suuruuteen vaikuttavat mm. Yli 68-vuotias tai vanhuuseläkkeellä oleva henkilö ei voi ottaa vakuutusta.


Tieteen ja taiteen kristillinen tukisäätiö julistaa haettavaksi kaksi kannustusapurahaa kumpikin suuruudeltaan 1. Suomen Kulttuurirahasto Bulevardi A, 5. Tietyin edellytyksin vakuuttamisen piiriin kuuluvat myös ulkomailla tapahtuva apurahatyöskentely ja ulkomaalaisen Suomessa tekemä apurahatyö. Vain sähköiseen järjestelmään jätetty hakemus ja sen liitteet huomioidaan. Hakemusta tai sen liitteitä ei voi toimittaa muuta kautta.


Tutustu ystävällisesti hakuohjeisiin ennen kuin. Edellytyksiä taiteellisen toiminnan harjoittamiselle voivat olla esimerkiksi työskentelyapurahat taiteelliseen (mm. musiikki, tanssi- tai teatteritaide) tai kirjalliseen työskentelyyn sekä apurahat soitinhankintoihin tai esitysten järjestämiseen. Rahastolta voi myös hakea apurahaa taiteen alojen kehittämishankkeisiin ja pilotointiin. Aboa - apurahahakemus. Kyseinen vuosi on minulle turkulaisena taiteilijana erityinen, sillä vuoden lopussa avautuu yksityisnäyttelyni SHhh – Silence Turun taidemuseon Studiossa.


Lisäksi apurahaa voi hakea taidetapahtumien järjestämiseen, opintomatkoihin ja kulttuuritapahtumiin osallistumiseen. Jaettavien apurahojen yhteissumma oli 100. APURAHAHAKEMUS OSK. HUTTUSEN SÄÄTIÖN HALLITUKSELLE hakijan valokuva HUOM! Liitteet lähetettävä suoraan asiamiehelle erillisenä pdf-tiedostona 1. Hei sie runoilija tai säveltäjä!


Rahat on tarkoitettu erityisesti tieteen ja taiteen jatko-opintoihin ja tutkimustyöhön, taiteelliseen työskentelyyn sekä erilaisiin kulttuuria ja yhteisöllisyyttä vahvistaviin hankkeisiin. Tuloksellinen apurahahakemus. Esimerkiksi taiteen edistämiskeskus Taiken jakamaa ammatilliseen taiteelliseen työskentelyyn tarkoitettua näyttöapurahaa saavat taiteilijat,. Osa taiteilijoista hakee apurahaa taiteelliseen työskentelyyn ja osa heistä saa, mutta useampi jää ilman apurahaa.


On hyvin paljon taiteilijoita ja taiteen harrastajia, jotka eivät hae apurahaa. Itse laitoin ihan kokeeksi taiteilija apuraha hakemuksen ja mukaan kuvia töistäni, mutta eipä mitään apurahaa tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit