perjantai 20. joulukuuta 2019

Maanmittauslaitos

Lue toiminnasta, palveluista ja paikkatietojen yhteiskäytöstä. Voit myös laatia ja lähettää oman karttakortin sekä lukea tiedotteita. WMTS taustakartoin. Maanmittauslaitos tuottaa tietoa, tutkimusta ja palvelua Maasta.


Tilastotietoa kiinteistökaupoista Verkkosivusto, jossa kauppahintojen tilastoja voi tutkia taulukkoina kaupan ajankohdan, sijainnin ja käyttötarkoituksen mukaan. Palvelut eivät ole käytettävissä Aktia pankin, Handelspankin, POP pankin ja Säästöpankkien asiakkaille taustajärjestelmän huoltokatkon aikana.

Avainasemassa ovat olleet esimiehet, joiden ammattitaitoa ja osaamista on kehitetty niin, että henkilöstö voi kokea olevansa hyvin johdettu. Asiointipalvelussa voi tunnistautunut käyttäjä katsella omistamiensa kiinteistöjen, määräalojen sekä vuokraoikeuksien perustietoja. Kiinteistöjen osalta näytetään kiinteistötunnus, sijaintikunta, arki. Mitä palvelu maksaa? Voit maksutta tarkastella oman kiinteistösi perustietoja ja luonnostella asiakirjoja sekä antaa valtakirjalla jollekin oikeuden toimia puolestasi Kiinteistövaihdannan palvelussa.


Lisenssinsaajalla tarkoitetaan luonnollista tai juridista henkilöä, joka ottaa tämän lisenssin alaisen aineiston käyttöön. Tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Se on perustettu 1.

Service, information och forskning om Landet. Rekisterinpitosovelluksen käyttökatko versionvaihdon vuoksi pe 7. Esirekisteröinti päättyy keskiviikkona 5. Ajantasainen lainsäädäntö. Päivitetyt säädöstekstit, joissa lakiin tai asetukseen tehdyt muutokset sisältyvät säädöstekstiin. Mikä on maanmittauslaitos.


Ilmainen sivistyssanakirja. Tietojen päivittäminen helpottaa esimerkiksi tieoikeuksien selvittämistä. Lainhuuto tarkoittaa kiinteistön, kiinteistön määräalan tai määräosan, taikka tiettyjen yhteisten alueiden omistusoikeuden kirjaamista lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin. En tiedä oliko minulle lapsena olemassa tyttöjen ja poikien leikkejä. Jos kiipeilin puissa tai harjoittelin ninjapotkuja kehuttiin, että olen vahva, jos taas pukeuduin fantasia-vaatteisiin, että olen kaunis.


Tervetuloa Valtion yhteystietohakemistoon. Voit hakea valtionhallinnon organisaatioiden ja virkamiesten yhteystietoja Valtion yhteystietohakemistosta. Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Opetuksen ja varhaiskasvatuksen kalenterit. Kalenterien kannet. Luo tarinoita ja karttoja.


With creation tools, you can draw on the map, add your photos and videos, customize your view, and share and collaborate with others.

Standardit ovat välttämättömiä yhteiskunnan toimivuuden varmistamisessa. Meidän sektorillamme paikkatietoalan standardointi etenee ripeästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit