maanantai 16. joulukuuta 2019

Postin palvelu

Lähetä paketti, kirje tai kortti. Seuraa lähetystäsi tai valitse Oma noutopiste. Asiakaspalvelumme henkilöasiakkaille. Voit hoitaa kaikki postiasiasi samassa paikassa. Postin asiakaspalvelu.


Tarjoamme monipuolisia palveluita kymmenissä kunnissa Suomessa. Koulutetut ammattilaisemme huolehtivat kotihoidosta ja toimivat henkilökohtaisina avustajina. Tavoitteemme on parantaa.


Tee määräaikainen postin edelleenlähetys, jos haluat postisi vaikkapa mökille tai minne vain missä lomasi vietät. Lähilaatikko mökille -palvelulla päätät itse oman postilaatikkosi sijainnista. Palvelu toimii vain Suomessa.


Postin palvelu

Voiko Plus-merkkiä käyttää myös kansainvälisissä kirjelähetyksissä? Ei, palvelu toimii vain Manner-Suomessa (poislukien Ahvenanmaa). Miksi Plus-merkkini koodi näyttää olevan jo käytössä lähetysten seurannassa?


Jokainen koodi on yksilöllinen, joten tarkistathan syöttämäsi koodin. Voit muun muassa tehdä muuttoilmoituksen tai näppärästi tilata postikortteja omista kuvistasi sekä omakuvapostimerkkejä. Private - ja Premium Banking -asiakkaille palvelu on maksuton. Siihen voi tilata ja palauttaa verkko-ostoksia ja jättää lähteviä paketteja. Kun puhelimesi on huollettu, se palautetaan kotiosoiteeseesi nähden lähimmälle Ärrälle.


Tästä lähtee sinulle automaattinen tekstiviesti-ilmoitus. Tarvittaessa saat viestin esim. Työrauha palaa postiin ja lakon aikana syntynyttä sumaa päästään heti purkamaan. Pieni osa lähetyksistä voi viivästyä tammikuun alkuun. Euroopan yhteisön ulkopuolelle lähetettävien tuotteiden osalta arvonlisä-vero on.


Datalaitteiden kierrätys on nyt helppoa ja tietoturvallista. Etsi lähin noutopiste. SMTPautentikointi – Kirjautuminen myös lähtevän postin palvelimelle otetaan käyttöön, sama käyttäjätunnus ja salasana kuin saapuvalle postille. SSLsuojaus – Suojauksen voi aktivoida joko lähteville, saapuville tai molempiin suuntiin.


Postin palvelu

Suositus on käyttää suojausta lähteville posteille. Lähtevän postin palvelin smtpa. Jos sähköpostiohjelmasi ei tue näitä ominaisuuksia, voit käyttää suojaamatonta yhteyttä ilman autentikointia ja palvelinta smtp. Toimitusaika-arviot vaihtelevat EU lähetyksien 1–työpäivästä muun maailman 2–työpäivään.


Yhden henkilön on pystyttävä nokkakärryä apuna käyttäen kuljettamaan lähetys perille. Käyttöohjeet löytyvät myös pakettiautomaatista. Monissa sähköpostiohjelmissa on valinta käytä lähtevän postin palvelimelle kirjautumiseen samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa, kuin saapuvan postin palvelimelle, jolloin tämän valinnan täppääminen riittää ilman, että tunnusta ja salasanaa täytyy syöttää uudelleen.


Postin palvelu

Verkostopalvelua voivat käyttää vain suomalaiset yritykset ja yhteisöt, joilla on y-tunnus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit