tiistai 17. joulukuuta 2019

Viisumi venäjälle tampere

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää.

Parhaan hinnan takuu! E- viisumi : € Turistiviisumi 79. Rustravel Tampere Hatanpään valtatie 2 3. Raja- ja tullitarkastus suoritetaan liikkuvassa junassa.


Tarkastuksessa on esitettävä passi sekä viisumi. Junalla olet perillä nopeasti ja helposti keskellä kaupunkia. Voit valita viisumiksesi yksi-, kaksi- tai monikertaisen viisumin.


Kaksi- ja monikertaiset viisumit ovat joustava vaihtoehto toistuvaan matkustamiseen.

Voit anoa kauttamme sähköistä viisumia Pietarin-ja Leningradin alueelle. Matkustajat eivät vielä voi käyttää e-viisumia matkustaessaan rajan yli Allegro-junalla. Kauttamme on mahdollisuus hakea alla olevia viisumityyppejä matkasi tarkoituksen ja keston mukaan. TÄRKEÄÄ TIETOA E-VIISUMISTA: E-viisumilla voi matkustaa ainoastaan Pietarin ja Leningradin alueella sekä Kaliningradiin.


Henkilökohtainen viisumi. Alkuperäinen passi, joka on voimassa kk (ja siinä on vähintään yksi aukeama tyhjänä) 2. Siitä lähtien toimimme aktiivisesti matkailualan markkinoilla Suomessa. Käyntiosoite, postitusosoite ja puhelinnumero.


Yhteystiedot sivulla on myös aukiolojat ja kartta. Kertaviisumi: Kertaviisumi on henkilökohtainen turistiviisumi, jonka voi anoa enintään päiväksi, yhtä matkaa varten. Viisumipiste Oy:n yhteystiedot.


Jos sinulla on kaksikertaa-, moninkertainen viisumihakemus, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä viisumi hakemuksestasi, jonka teemme sinulle. Käsin täytettyjä viisumihakemuksia ei hyväksytä konsulaattiin. Visumservice on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailuun tarkoitettujen viisumipalveluiden tarjoajana.


Miljoonat kansainväliset matkaajat ovat varmistaneet liike- tai lomamatkaan tarkoitetun viisuminsa saannin Visumservice -yrityksen kautta. Pikaviisumit jopa alle päivässä! Näiden vaihtoehtojen erot ovat hinnoissa sekä viisumin toimitustavoissa.


Passissa voi olla vain yksi voimassaoleva viisumi.

Mikäli teillä on vanhassa passissa edellinen viisumi vielä voimassa ja olette hakemassa uutta viisumia uuteen passiin, pitää vanha viisumi mitätöidä, jotta saa uuden tilalle. Venäjän viisumi voidaan hakea myös itse. Huomioittehan, että valmiiseen viisumiin ei voi tehdä muutoksia, eikä sen voimassaoloa voi muuttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit