keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Moi liittymän peruutus

Moi on suomalainen uuden ajan mobiilioperaattori, joka on tehty erityisesti useiden mobiililaitteiden käyttäjille ja perheille. Kaikki simmit toimivat huippunopeassa 4G-verkossa. Moi Mobiili Oy ei takaa Palvelulle tiettyä tiedonsiirtonopeutta. Palveluun nähden, mikäli tämä on tarpeellista verkon ja palveluiden toimivuuden varmistamiseksi.


Onko täällä vielä tapahtunut sellaista kun olet esimerkiksi tilannut Moi mobiili liittymän kortti ei ole saapunut. Tässä viimeinen viesti heiltä. Mikäli liittymän haluaa irtisanoa, siitä koituu sopimuksessa määrätty sakkomaksu.


Soneralla ja Tele Finlandilla tämä maksu on euroa. DNA:lla maksu lasketaan liukuvalla asteikolla sen mukaan, kuinka paljon kuluttaja hyötyi tarjoushinnasta ja paljonko sopimusaikaa oli jäljellä. Kyseessä on määräaikainen sopimus, liittymän kuukausimaksut veloitetaan aina määräaikaisuuden loppuun vaikka numeron siirtäisi pois DNA:lta. Kuukausimaksut veloitetaan silti määräajan loppuun. Kuten hautjon mainitsikin, muutokset tai tilauksen peruutus onnistuu Asiakaspalvelussamme.


Onko kyse mahdollisesti puuttuvasta kortinlukijasta? Löydät lisätietoa tarvittavista laitteista ja testatutlaitteet. Mikäli haluat Telian liittymän käyttöösi nopeammin, voit myös tilata täysin uuden liittymän uudella puhelinnumerolla. Numero siirtyy ennakkoon ilmoitettuna ajankohtana. Vanha liittymäsi toimii siirtoon asti.


Siirron aikana esiintyy noin minuutin katkos, jonka jälkeen uusi Telian liittymäsi toimii vanhalla numerollasi. Liittymän voit valita helposti oman käyttösi mukaan. Elisalta saat edulliset Saunalahti-liittymät, puhelimet sekä Elisa Viihteen ja videovuokraamon. Sähköpostit voit lukea Elisan Webmail-palvelusta. Telia Dot -liittymällä maksat vain siitä mitä käytät.


Tarvitsitpa sitten rajatonta nettiä, prepaidia, 4G- tai 5G-verkon maksiminopeutta tai vaihtoehtoisesti satunnaiseen käyttöön sopivaa perusliittymää, löydät varmasti meiltä edullisen puhelinliittymän, joka vastaa tarpeisiisi. Voit käyttää dataa, puheluita ja tekstareita rajattomasti ja liittymän hinta on aina alle €. Lisäksi rajattomasti normaalihintaisia puheluita ja tekstareita EU- ja ETA-alueella, sekä liittymän kuukausimaksusta S-bonusta! En ole liittymän käyttäjä, ainoastaan laskun maksaja. Ei määräaikaisuutta. Miten jatkossa kirjaudun palveluun?


Jos olet asioinut palvelussa vain laskun maksajana, kirjaudu silloin nykyisin tunnuksin täällä. Ongelmia tunnuksen luomisessa tai käyttöönotossa? Turvallisuussyistä DNA Tunnus tulee aktivoida ennen käyttöönottoa. Please enable it to continue. OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta.


Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit