maanantai 9. joulukuuta 2019

Viron alv rekisteri

Kaikkien EU-maiden lainsäädäntö ei salli nimi- ja osoitetietojen julkistamista. Tällaisessa tapauksessa voit tarkistaa alv -tunnisteen ja kauppakumppanin nimen yhteenkuuluvuuden palvelunumerostamme, mutta tällöinkin tarvitset alv -tunnisteen. Voit tarkistaa alv -tunnisteen myös. ALV -tunnus on mahdollista ottaa yritykseltä pois, mikäli yrityksellä on verovelkaa tai jos yrityksen kaikki liikevaihto tulee 1 ulkomailta.


Viron ALV on tällä hetkellä. Kirjanpitäjämme avustavat asiakkaitamme ALV -rekisteröintiin liittyvissä asioissa ja hoitavat paperityöt puolestasi. ALV numero tulee tarvittaessa hakea erikseen verottajalta.


Tästä syystä kätevintä ja helpointa on tilata ALV rekisteröinti palveluna – neuvomme sekä edustamme asiakkaitamme ALV -rekisteröintiin liittyvissä asioissa ja hoitamme paperityöt. Alv -numeroa saavat käyttää vain arvonlisäverovelvollisten rekisteriin merkityt yritykset ja henkilöt. Tilintarkastajan tulee olla Virossa auktorisoitu tilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö. Rekisteriin on mahdollista hakeutua aiemminkin.


ALV -tietojen vaihtojärjestelmä (VIES): VAT-numeron ( ALV -tunnisteen) tarkistus. Muista määräpäivät. Oma-aloitteisten verojen ilmoittamisen ja maksamisen määräpäivä on kuukauden 12. Jos verokautesi on kalenterivuosi, ilmoita ja maksa arvonlisävero viimeistään 2. Yleinen arvonlisäverokanta on Suomessa prosenttia.


Arvonlisäverokannat nousivat Suomessa prosenttiyksiköllä 1. Anna kaksi arvoa niin saat tuloksia. ALV on valmiiksi täytetty, mutta voit muuttaa sitä tai poistaa arvon. Maksa ote pankkitunnuksin tai luottokortilla.


Saat rekisteriotteen heti käyttöösi ja voit tulostaa tai tallentaa sen Virre-palvelun Ostetut tuotteet -kohdasta. Osta kaupparekisteriote Virre-tietopalvelusta. Kaupparekisteri on julkinen rekisteri. Suomalaisten yritysten ALV -tunniste eli VAT-numero muodostetaan Y-tunnuksesta siten, että numerosarjan alkuun lisätään maatunnus FI ja numerosarjassa oleva tavuviiva poistetaan. Yrityksen voitosta verotetaan vain ulos maksetut osingot, joista maksetaan prosentin vero.


ALV -laskuri laskee arvonlisäveron määrän ja prosentin sekä verollisen ja verottoman hinnan. Kaikessa muussakin verotuksessa on prosentin tasavero. Elikkäs pääseekö viron kaupparekisteriin vaikka on verovelkoja suomessa? Kun tarvisi tuo VAT-Tunnus saada. Muutenhan ei yrityksen pyörittäminen häävistikkään toimi.


Ja tämähän on siis rajavastuu yhtiö jos sillä nyt mitään merkitystä tässä asiassa on. Tärkeää tietoa ajoneuvoista edullisesti. Vertaile vaikka kyselyiden sisältöjä ja katso video ja pikakäyttöohje. Päiväraha on Verohallinnon määritelmän mukaisesti ”korvaus kohtuullisesta ruokailu- ja muiden elinkustannusten lisäyksestä, joita palkansaajalle aiheutuu työmatkasta”.


Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri - ja valvontaviranomainen. Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit