keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Millaiset hautajaiskukat

Kukat näyttävästä valikoimasta Oulussa ja lähialueilla. Myös kukkayhdistelmät. Kauniit surukukat helposti verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan tästä!


Olen huomannut siihen millaiset hautajaiskukat olisivat soveliaat, liittyvän paljon erilaisia myyttejä ja epävarmuutta. Hautajaiskukat ja niihin liittyvät myytit Myytti: Tuhkaus = yksi kukka. Yleisin myytti hautajaiskukkiin liittyen on varmaankin se, että polttohautauksessa voidaan laskea vain yksi kukka. Kaikesta se ongelma tehdään, jos ei tiedä viekö ja millaisia kukkia, ei vie mitään, eikä mene edes paikanpäälle ja sillä siisti. Tässä ehdotuksia kukkalaitteista hautajaisiin.


Lisäksi voimme tehdä sidontaa juuri Teidän omien toiveidenne mukaan. Kuvaa klikkaamalla saatte. Liikkeestämme löytyy valmiita sidontamalleja, joista voit valita mieleisesi. Me autamme sinua kaikenlaisissa kukkia koskevissa valinnoissa - tiedämme, millaiset kukat ja asetelmat sopivat kunnioittamaan vainajan muistoa.


Halutessasi saat meiltä kukkien kuljetuksen lähialueen kirkkoihin. Surulaite on kantokahvalliseen sidontasieneen sidottu näyttävä ja kestävä kukka-asetelma. Kortit ja nauhat ovat yksilöllisesti käsin tekstattuja. Kukat ovat helppo tapa muokata hautajaiset vainajan näköiseksi.


Kukat ja koristeet voivat myös auttaa kuvastamaan omaa suhdettaan vainajaan. Läheisen kuolema tuo eteen lukuisia päätöksiä, joihin ei ennalta osaa varautua. Surun keskellä on päätettävä, millaiset hautajaiset järjestetään ja ketä sinne kutsutaan.


Olivatko vaatimattomat hautajaiset vainajan vai omaisten toive, minkälaiset hautajaiset vainaja olisi halunnut? Inhosiko hän liljoja vai rakastiko ruusuja? Showing 1–of.


Aurinkoinen muisto -hautakimppu 65. Enkelin kuiskaus 95. Nopeat toimitukset. Arkisin ennen klo 14. Suomessa, poikkeuksena suuremmat kaupungit joihin tilaaminen onnistuu kello 16:asti.


Tarjoamme monipuolisen valikoiman tuoreita ja kauniita hautajaiskukkia. Tule tutustumaan eri vaihtoehtoihin hautaustoimistoomme, joka palvelee Hämeenlinnassa. Meiltä saatte näyttävät hautavihkot, surukimput, kappelinkoristeet ja arkkulaitteet. Albumissa on kuvia valmistamistamme hautajaiskukista ja surusidontatöistä. Lisää vaihtoehtoja löytyy liikkeemme kansioista.


Surusidontaan kuuluvat hautakimput, hautajaisten kukkavihkot, seppeleet, arkun koristeet sekä kappelin ja muistotilaisuuden kukat. Kukaties ihmisten hautajaiset ovat enkelten häät. Kahlil Gibran) Hautajaiset osuvat toden näköisesti meidän kaikkien kohdalle jossain elämän vaiheessa. Suomalaiset soveltavat ruotsalaista hautajaiskukkatapaa: Tapa on vinksahtanut Suomalaiset ovat rohkaistuneet valitsemaan värikkäitä hautajaiskukkia ja käyttämään muitakin kukkia kuin liljoja, neilikoita ja ruusuja.


Olemme toimineet aivan keskustan tuntumassa, vastapäätä kaupungin Vanhaa hautausmaata jo usean vuosikymmenen ajan. Kukkia arkeen ja juhlaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit