perjantai 20. joulukuuta 2019

Saunalahti

Elisan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laitteita ja liittymiä. OmaSaunalahdessa näet kaikki laskusi, liittymien puheluerittelyt ja PUK-koodit sekä voit maksaa laskusi, muuttaa liittymätyyppiäsi ja paljon muuta! Kirjaudu sisään tilausvahvistuksessa näkyvillä tunnuksilla tai tilaa uudet tunnukset unohtuneiden tilalle pankkitunnuksillasi.


Kiitos, nyt voit jatkaa tilaustasi. OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta. Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta!

Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään! Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat vuokra-asunnot. Pistetaulukko Täytä allaolevasta taulukosta kohta maksimipistemäärä ja halutessasi muut kohdat.


PREPAID Kaupassa voit ladata saldoa, ostaa puhe-, viesti- ja muita paketteja yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla (Visa ja Mastercard). Selaintasi ei enää tueta. Päivitä selain tästä.


Merenlahti Saunalahden kohdalla on nimeltään Bastvikfjärden. Mieti ja valitse ensin kuinka paljon aikaa käytät kännykällä puhumiseen ja tekstiviestien lähettämiseen. Omasta mielestäni en ole aktivoinut tätä numeroa mihinkään laitteeseen!

Olen sanonut tämän virallisesti irti 5. Saunalahti koottiin laajasti erilaisista internet-operaattoreista. Turun Skanssin Elisan myymälässä (poistettu julkinen tieto palstalta Skanssin myyjä). Kysely on veloitukseton. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja löydä unelma-kotisi!


Kenelle: Palvelumme on kohdennettu nuorille autistisille ja lievästi kehitysvammaisille henkilöille. Alueelta löytyy mm. Sanstuga - Asumisen parhaat puolet. Viisi vinkkiä kodin värimaailman luomiseksi.


Kodin sisustuksen suunnittelu on varsinkin mielessä muutettaessa uuteen kotiin. Saunalahden kirjasto on osa Saunalahden koulurakennusta ja sellaisena täydentää mainiosti alueen yhteisöllisyyttä. Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia. Tällöin hinta on vain euroa ja aloituspakkaukseen sisältyy ylimääräinen kuusi euroa puheaikaa. Kotimaan puhelut maksavat 0euroa minuutilta ja tekstiviestit samoin 0euroa kappaleelta.


Käytöstä asiakas maksaa aina etukäteen, lataamalla puheaikaa. Liittymälle voit ladata helposti puheaikaa esim. Anna puhelinnumerosi, johon lähetämme. Kerro myyjälle summa ja.


Saunalahteen ja sen osa-alueisiin Kattilalaaksoon, Kiviruukkiin sekä Tillinmäkeen mahtuu monenlaisia maisemia, kirjavaa historiaa sekä tietysti myös niistä kertovia paikannimiä.

Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Gigantti tarjoaa parhaan valikoiman kodinkoneita parhaaseen hintaan. Tutustu ja kokeile Elisa Kirjaa heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit