torstai 19. joulukuuta 2019

Trevian suomi kiinteistöt

Pohjoisesplanadi aA, 4. Vastaanoton aukioloajat klo 8–16. TREVIAN RAHASTOT AIFM - TUNNEMME KIINTEISTÖRAHASTOT Meillä on vahvat näytöt osaamisestamme ja selkeä näkemys kiinteistörahastojen hallinnointiin. Keskitymme vain kiinteistöihin ja olemme erikoistuneet kiinteistörahastoihin, jotka tuovat sijoittajille parhaan tuloksen.


Haluamme olla alamme parhaita - joka päivä. Tapani vastaa controller-toiminnoista ja portfolio-raportoinnista sijoittajille.

Klikkaa ja tutustu! Jos et ole tilaaja, tilaa näytejakso alta. Tilaa ilmainen näytejakso (viikkoa). Saat viikossa kaksi uutiskirjettä ja teema-artikkelin sekä käyttöoikeuden sivustollemme. Kyseessä on rahaston ensimmäinen sijoituskohde Lahdessa.


Agore investoi Suomen suurimpiin kasvukaupunkeihin erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja pyrkii tarjoamaan kohteissaan kaupunkien parhaat ydinkeskustojen kauppapaikat ja toimistotilat. Rahastoa hallinnoi. Aveon toimi kaupassa myyntineuvonantajana.

Suomalaiset instituutiosijoittajat omistavat merkittävän määrän Suomen liikekiinteistöistä. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Pöyryn mukaan vuokrasopimukset yritysten kanssa allekirjoitetaan ennen joulua. Kohde on erinomaisesti saavutettavissa autolla, bussilla ja junalla.


Kahden ylimmän kerroksen osalta meillä on meneillään useampia neuvotteluja eri toimistokäyttäjien kanssa. Omistaa kiinteistöjä enimmäkseen maakuntakeskuksista ja yliopistokaupungeista. Ammattimaiset sijoittajat ja yksityishenkilöt voivat sijoittaa rahastoon. Kohde sijaitsee Seinäjoen kaupungin keskustassa, osoitteessa Keskuskatu 21.


Toimitilat Uusikaupunki haulla löytyi toimitilaa. Palvelusta löydät vuokrattavat ja myytävät vapaat toimitilat ympäri Suomen. Elolta kymmenen liikekiinteistöä käsittävän portfolion, jonka arvo on noin 1miljoonaa euroa.


Caverion Suomi Oy, puh. Renor Oy on myynyt 11. Kiinteistöt sijaitsevat kahdeksassa suomalaisessa. Toimikunnat kokoontuvat tyypillisesti muutaman tunnin mittaiseen kokoukseen.


Trevian Asset Management Oy. Kaikki kiinteistöt sijaitsevat Suomessa ja niiden käyttötarkoitus painottuu vähittäiskauppaan.

Toiminimi-haun tulokset hakutermillä ERIKOISSIJOITUSRAHASTOT. Hae yritystietoa Yritystele. Historia näkyy talon muodossa, julkisivussa, portaissa ja aulassa. Julkisivun pintamateriaalina tullaan käyttämään kuitubetonia, jossa näkyy alkuperäistä vastaava laattakuvio.


Myös sen väri jäljittelee talon alkuperäistä, vaaleaa väritystä, kertoo Auratum Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Matti Äijälä. Valitse haluatko etsiä vuokrattavia-, myytäviä- vai sijoituskohteita. Sijoituskohteissa on yleensä tarkemmat tiedot koskien vuokratuottoa ja vuokralaisia sekä muuta tietoa.


Jyväskylän Kiinteistöhuolto on jatkossa osa Kotikatua. Kotikatu Oy toimi aiemmin nimellä Kh-Kiinteistöpalvelut Oy. Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille.


Uudistus ei muuta arkeasi - sopimuksemme ja palvelumme säilyvät ennallaan ja niitä tuottavat sinulle tutut tekijät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit