torstai 12. joulukuuta 2019

Suruadressin lähettäminen omaisille

Sisälehdelle kirjoitetaan surunvalittelu sekä suruvärssy. Lähetys sisältää kauniin adressin, sisälehden teksteilläsi, kuorituksen ja toimituksen. Suruadressin lähettäminen on perinteinen ja kaunis tapa ottaa osaa suruun, kunnioittaa vainajan muistoa sekä muistaa vainajan omaisia ja läheisiä.


Adressimme ovat kauniita ja yksilöllisesti asiakkaan teksteillä Suomessa painettuja. Toimitamme adressit vastaanottajille Suomeen ja ulkomaille.

Lähetä omilla teksteilläsi painettu adressi suoraan surukotiin. Toimituspalvelu sisältää adressin, painamisen ja toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Suruadressi on kaikille hyvä tapa osanoton osoittamiseen ja siitä tuskin kukaan pahoittaa mieltänsä. Suruadressin voi lähettää niin yksityishenkilö yksin tai yhdessä esimerkiksi perhekunnittain sekä yhdistykset, yritykset ja järjestöt.


Voitte lähettää suruadressin työyhteisöltänne, harrastusporukaltanne tai naapureiltanne. Adresseihimme on valittavana runsaasti erilaisia kansikuvia ja kansitekstejä suomeksi, ruotsiksi ja. Vierailija: Kysyisin kun ei iole kokemusta kuinka toimin.


Harvoin tekemisissä oleva sukulainen on kuollut ollessamme matkalla, toista viikkoa sitten.

Haluaisin vainajan perhettä lähestyä ottamalla osaa suruun esim. Missä tilanteessa kuuluu lähettää adressi tai muu muistotervehdys? Entä milloin voi lähettää kukkatervehdyksen menehtyneen omaisille ? Adressin tai kukkatervehdyksen voi aina lähettää. Jos edesmennyt ja hänen perheensä ovat sinulle läheisiä, on hyvä mennä käymään tai soittaa. Kun lapsi ottaa osaa, ei sen tarvitse olla mikään surukukka tai virallinen härpäke.


Tämän tulppaanikimpun ja adressin olen sitten jättänyt oven taakse. En siis missään nimessä mennyt häritsemään surevia. Tulee vain paljon halvemmaksi kuin netitse lähettäminen , ja on jotenkin henkilökohtaisempi. Kaikki muistaminen on plussaa! Kun joku kuolee, niin kenen ja missä tilanteessa pitää lähettää adressi?


Eli kuinka läheinen pitää olla ja pitääkö adressi lähettää heti kun saa tiedon vai miten? Kauniit adressit ja korusähkeet nopeasti suoraan vastaanottajille. Nopea ja helppo tilaaminen. Adressi- ja korusähkepalvelu henkilö-, yritys ja yhteisöasiakkaille.


Kaverin äiti on kuollut ja haluamme muistaa adressilla, äiti oli myös meille tuttu, mutta vain sillä lailla että näimme muutamia kertoja ohimennen.

Suomalaisilla on kauniita perinteitä surun kohdatessa. Vainajan omaisille voi viedä niin kukkatervehdyksen, kynttilän, kortin kuin suruadressin osanottona. Näin osoitetaan tuki vainajan läheisille surun koskettaessa. Suruadressi lähetetään usein silloin, mikäli on estynyt hautajaisiin osallistumasta. Osanotto omaisille Osanoton lähiomaisille voi ilmaista lähettämällä kortin tai kukkia surukotiin, puhelinsoitolla tai välimatkan estämättä myös käymällä vierailulla surukodissa.


Adressit Adressi on tapana lähettää pääsääntöisesti silloin, kun itse ei ole menossa hautajaisiin. Suruadressi-mallistomme on laaja, yli vuoden kokemuksella suunniteltu suomalaista sielunmaisemaa koskettavaksi. Jos itse osallistuu siunaustilaisuuteen, ei adressia kannata viedä, ennemmin vaikka ruusu arkun päälle laskettavaksi. Ollaan tänään kukkia viemässä naapurin rouvalle, jonka mies kuoli perjantaina.


Soitin hänelle eilen suruvalittelut ja tänään tosiaan päästään vasta kukkakauppaan, mutta saatiin myös kutsu hautajaisiin. Naapurin miehen kanssa ei juuri olla oltu tekemisissä, kun sairastanut vuosia alzheimerin tautia, jota tosin vaimo hoiti kotona, mutta siis hänen kanssaan ei. Mites nyt toimitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit