keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Mainoskirje malli

Näin kirjoitat hyvän myyntikirjeen joka todella toimii. Katso Suomen kovimman copywriterin vinkit, mallit ja käytännölliset esimerkit. Hyvä myynti- ja markkinointikirje noudattaa käytännössä koettuja sääntöjä. Kirjeen on herätettävä lukijan huomio, sisällettävä asiaa ja toimintaohjeet.


Kyseisen auton lisäksi samaista mallia on tehty vain kuusi kappaletta. Kaupan oleva hyperauto on ollut itse perustaja Christian von Koenigseggin käytössä. Omaksi sen saa nyt uutiskirjeen tilaajana vain miljoonalla eurolla. Oikea puhuttelumuoto on tärkeää. Jos et tunne vastaanottajaa, on parasta lähteä liikkeelle muodollisesti”, Vaula sanoo.


Ei näin: ”Heippa, olisimme halunneet tarjouksen verkkoviestinnän kurssista”. Aloitit juuri työt Hotelli Haikon myyntipalvelussa. Toinen hyvä esimerkki on Katsastusmiehen mainoskirje , jonka Tuplaamon Jukka aikoinaan bongasi. Siinä itse mainoskirjeen ulkoasu ei erityisesti pistä silmään, mutta tekstin puhetyyli on niin lupsakka että asiakkaalle muodostuu heti mielikuva rennosta katsastusmiehestä, joka pienen olutlahjuksen jälkeen heittää leimaa paperiin.


Millaista on mielestäsi houkutteleva markkinointi? Oletko itse törmännyt sellaiseen? Tai oletko jopa onnistunut itse tekemään sellaista?


Houkutteleva-sana kaipaa ehkä tarkempaa määrittelyä. Voit luoda ja lähettää sähköpstilla lähetettävän uutiskirjeen asiakkaille, työntekijöille, sukulaisille tai ystäville. Voit yhtenäistää uutiskirjeidesi ulkoasun luomalla uutiskirjemallin. Lankamaailman mainoskirje kertoi Maija-langan olevan tarjouksessa, kerää kympillä.


Se sai toisena iltana minuun tietynlaista liikettä Maija-varaston suuntaan. Kippasin kaiken lattialle ja sain Pörristä iloisen apulaisen lajittelemaan keräset värien mukaan. Verohallinnon lähettämä metsätalouden harjoittajan veroilmoitusmateriaali kpl esitäytetty 2C-lomake Täyttöohje Tyhjä alkutuottajan kausiveroilmoitus, kääntöpuolella täyttöohje Ilmoita verkossa - mainoskirje Palautuskuori Maatalouttakin harjoittavilla lisäksi kpl esitäytetty - lomake, sen täyttöohje sekä energiaveron palautushakemus Verotusyhtymillä lisäksi kpl. Tyypillisesti Posti saa esimerkiksi tällaisen tilauksen: postita tämä mainoskirje vain alle 40-vuotiaille sähkölämmitteisessä omakotitalossa asuville isille Turussa. Posti etsii nuo kriteerit täyttävät miehet väestötietojärjestelmästä ja toimittaa kohderyhmän osoitteet painotaloon.


Onneksi olkoon, nämä mallit ovat ovat osoittautuneet täysin ylivoimaisiksi hinta-laatu- suhteella mitattuna. Toisin kuin sähköinen mainoskirje tai kampanjapostitus, uutiskirje on säännöllinen julkaisu, jonka tilaajat ovat kiinnostuneet lähettäjän tarjoamasta sisällöstä. Uutiskirje lähetetään siis tilaajille, jotka ovat esimerkiksi yrityksen verkkosivulla, sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai asiakastapaamisessa tilanneet kyseisen julkaisun sähköpostiinsa. Omaa sähköautoa ei kannata ostaa, jos se seisoo prosenttia vuorokaudesta. Mutta meidän toimintamalliin se sopi oikein hyvin, koska käyttökustannukset ovat alhaiset.


Uskon että tämä on ainoa kannattava malli , jota yhteiskäyttöautoilussa kannattaa kokeilla. Mutta näidenkin autojen käyttöastetta pitäisi saada korkeammaksi. Malli yhteisöllisestä tutkivasta suunnittelusta, jonka Seitamaa-Hakkarainen ja Hakkarainen (n.d.) esittelevät, kokoaa verkon kautta yhteen suunnittelun am-mattilaisia ja suunnittelun kohteen käyttäjiä asiantuntijoina, tuottamaan ideaa-lia lopputulosta, tuotetta. Kirjaston vaikuttavuuden arviointi.


Raymond Weil Freelancer Watches. Free Shipping On All US Orders use code FREESHIP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit