torstai 19. joulukuuta 2019

Miten saa yhteyden nettipoliisiin

Viestit kannattaa myös tallentaa ja ottaa tarvittaessa yhteyttä nettipoliisiin , joka voi arvioida, onko kyseessä rikos. Some-palveluissa on myös mustia listoja ja estolistoja, joiden avulla voi katkaista yhteyden ihmisiin, jotka aiheuttavat haittaa verkossa. Se että joku sekois ja ampus kaikki vähän eri asia! Miten sen yhteyden saa ? Poliisit sosiaalisessa mediassa. Nettipoliisitoiminta on osaltaan poliisin ennalta estävää toimintaan.


Selittäkää minulle ihmeessä, koska jos tuo pitää paikkansa, suomen rikoslaissa täytyy silloin olla pykälä että anonyymin ihmisen loukkaaminen jonka henkilöllisyys ei ole tiedossa, on rangaistava teko. Mie en voi uskoa tätä ketjua, ja harkitsen vakavasti yhteyden ottoa nettipoliisiin. En voi uskoa, että täällä keskustellaan ihan avoimesti. Verkkovainolta voi tällä hetkellä hakea apua ottamalla yhteyden nettipoliisiin. Esimerkiksi Kaisaan kohdistunut verkkovaino rauhoittui hänen tehtyä asiasta rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.


Vainoajan tekemät yhteydenotot ja häirinnät on myös otettava talteen, jotta vainoamistapaukset voidaan näyttää toteen poliisille. Jos lapsi saa sosiaalisessa mediassa sopimattomia viestejä, niistä kannattaa ilmoittaa palvelun ylläpitoon. Monessa sovelluksessa on ilmiantotyökaluja, joilla voi raportoida sopimattomat sisällöt.


Kansalaisaktiivisuus ja mediakasvatus. Sillä, miten ihmiset voivat ja miten he ovat toistensa ja asiakkaiden kanssa, on huima vaikutus niin yksilön hyvinvointiin, parhaiden tyyppien pitämiseen ja houkuttelemiseen kuin yrityksen tulokseenkin. Työntekijöitä on joka lähtöön – hierarkiat murenevat.


Työkavereissa voi olla kuudella eri vuosikymmenellä syntyneitä ihmisiä. Useaan poliisiin taas saa helposti yhteyden somen kautta, lue lisää täältä. Kaltoinkohtelun kokemuksista voi myös aina tulla kertomaan Nuorten Exitin chattiin, jolloin voimme yhdessä pohtia miten tilannetta voitaisiin edistää parhaan tuen ja avun saamiseksi. Tanskan koraanikouluissa opetetaan ankaraa šarialakia. Dokumentin salaa kuvattu materiaali näyttää, miten moskeijoissa eletään islamilaisen lain mukaan, Tanskan laeista tai integraatiotavoitteista piittaamatta.


Dokumentti valottaa myös sitä, miksi maahanmuuttajien sopeutuminen tanskalaiseen yhteiskuntaan on kangerrellut vuosikymmenien ajan. Ohjeissa otetaan suoraan kantaa esitutkintojen keskeyttämiseen. Kukaan ei saa kiusata, syrjiä tai loukata nuorta hänen sukupuolen-sa, seksuaalisten erityispiirteidensä, kehittyneisyytensä tai kehitty-mättömyytensä vuoksi. Nuorta ei saa haukkua hänen seksuaalisuuttaan loukkaavasti (esim. huoraksi tai homoksi) eikä ahdistella seksuaalisesti. Tämä on viimeinen blogikirjoitus tähän kurssiin liittyen.


Olen halunnut koota ja tallettaa tähän kirjoitukseen kaiken sen oppimissisällön, mikä itselleni on kurssilla ollut merkityksellistä ja antoisaa, ja mihin halutessani voin vielä jatkossa palata. Muutaman kuukauden välein järjestetään kontrollikäynti ja omaan fysioterapeuttiin saa yhteyden koska tahansa. Näin varmistetaan, että harjoitteet tulee tehtyä ja että ne tehdään oikein.


OppiminenOnline verkkosession materiaali. Opettajan ja opiskelijan someroolit. Kun Johannes vankilassa kuuli Kristuksen teoista, hän lähetti opetuslapsensa kysymään: Oletko sinä se, jonka on määrä tulla, vai pitääkö meidän odottaa toista?


Päivän asuja, kosmetiikkaa ja jokapäiväistä elämää sisältävä blogi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit