perjantai 27. joulukuuta 2019

Mitä viestintävälineitä yleisradio käyttää

Kyse oli köyhdytetystä uraanista, jota aseteollisuus käyttää tekemään ammuksista vahvempia, läpitunkevimpia. Jollain tavoin muistaisin, että syyteltiin siinä Saddamiakin ja hänen joukkotuhoaseitaan. Jos ihmiset haluaa käyttää jotain sähköistä viestintävälinettä silloin kun on liikkeellä, niin radio on tarjolla jo, ja sitä käytetään paljon. Se ei vaadi sitä katsomista mitä mobiilitv vaatisi, että se kuva tulisi jotenkin hyödynnettyä. Myös radion digitalisointia on Euroopassa ja Amerikassa valmisteltu jo pitkään.


Tasavalloilla on oikeus käyttää omaa virallista kieltään Venäjän kielen rinnalla, mutta kansainvälisissä asioissa niitä edustaa federaatio. Tasavallat on tarkoitettu etnisten vähemmistöjen kotialueiksi. Yhdeksän aluepiiriä (krai): nämä ovat hyvin samantyyppisiä kuin alueet.


Aluepiirit on rajattu historian perusteella. Muita viestintävälineitä voidaan käyttää suoramarkkinointiin, jollei kuluttaja sitä erikseen vastusta (mahdollisuus niin sanottuun opt-out-rekisteriin). Pääsääntönä tunnistamistietojen käsittelyssä on tietojen poispyyhkiminen, kun niitä ei enää tarvita. Poikkeuksena ovat laskutuksen ja rikostutkinnan tarpeet.


Lähden siitä, että yleisradiolailla perustetaan Yleisradio -niminen itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, jonka tehtäväksi annetaan yleisradiotoiminnan harjoittaminen maassamme. Yleisradiolla tulisi parlamentaarisesti valvomalla olla oikeus päättää, mitä yleisradioohjelmaa lähetetään ja kenen tehtävänä on sen toimittaminen. Vihdoinkin Yle nostaa esille myös Suomessa esiintyviä kulttuureja ja ei pyri esittämään vain kantaväestön elämää kantaväestölle. Islam on helppo leimata terroristi uskonnoksi, mutta loppujen lopuksi tarttis muistaa mitä ristiretket oli jos eivät terrorisointia laajamittaisessa kaavassa raamatun nimessä.


Hän kiinnitti huomiota uuteen yhteiskunnalliseen ongelmaan. Uusi Suomi ja Yleisradio aloittavat yhteistyön. Hinta-laatusuhteen arvioinnissa voitaisiin käyttää vertailuperusteita, joita asetettaessa voitaisiin huomioida myös hankinnan kohteeseen liittyviä yhteiskunnallisia, ympäristö- ja sosiaalisia ominaisuuksia. Pentikäisen mukaan asiaan on puututtava. Saapuneita tarjouksia voitaisiin aiempaa enemmän täsmentää ja täydentää.


Tuskinpa tarvitsee enempää kertoa, mistä on kysymys. Jos uusi esitys ajetaan läpi nykyisessä muodossaan, se sortaa pienituloisia, työttömiä, opiskelijo. Media = Sana media tarkoittaa erilaisia viestintävälineitä ja viestintäkanavia (televisio, radio, sanomalehdet, internet), viestintätoimijoita (esim. Yleisradio , Helsingin Sanomat) ja viestinnän muotoja (esim. sosiaalinen media).


Mentaalikartta = Ihmisen ulkomuistista piirtämä kartta maailmasta tai jostakin muusta alueesta. Sähköiset viestintävälineet Jäsenvaltioiden on huolehdittava siitä, että kaikki viestintä ja tietojenvaihto hankintamenettelyn aikana suoritetaan sähköisiä viestintävälineitä hyödyntämällä (Huom. ei koske tarjousten käsittelyä eikä vertailua) Sähköisten viestintävälineiden on oltava syrjimättömiä, yleisesti saatavilla ja yhteentoimivia, eivätkä ne saa rajoittaa. Yleisradiotoiminnan harjoittajan on oltava julkinen laitos, jonka valvontaan eri yhteiskuntaryhmät eduskunnan välityksellä osallistuvat. Laitoksella tulee olla julkinen yksinoikeus määrätä, mitä yleisradio -ohjelmaa - jakelutavasta riippumatta - maassamme lähetetään. Et tiedä heistä mitään, koska sinulla ei ole viestintävälineitä.


Nykyihmisistä tuntuisi varmaan ikävystyttävältä asua ypöyksin mökissä ilman minkäänlaista kontaktia muihin ihmisiin. Yhteydenpitokanavia on tullut enemmän - monien mielestä on helpompaa käyttää esimerkiksi puhelinta tai sähköpostia kuin kertoa asia tavatessa. Mukaan Cyril n Makhno, Tämän sovelluksen avulla voit parantaa asiakasuskollisuutta. Mitä enemmän viestintävälineitä tilaajan, niin se on helpompaa”, – Hän selitti. Telecard Online” katsella tv internetissä viime vuonna lähes ladattu th.


Määrärahaa voitaisiin käyttää myös ulkopuolelta ostettaviin selvityksiin ja toimialakohtaisiin analyyseihin. Tarvitsetko apua brändin vahvistamiseen, sidosryhmien sitouttamiseen tai myynnin kasvattamiseen? Talenco tarjoaa mieleenpainuvia ideoita ja ratkaisuja markkinoinnin haasteisiin logo-, liikelahja- ja promootiotuotteisiin liittyvissä asioissa. Kun Ulkoministeriö käsitti, mitä oli tekeillä, se vetäytyi eikä asiasta ole kuultu mitään.


Näin meillä viranomaiset saa tehdä ihan mitä he haluaa, ohi lakien. Ja sinä sanot hienoa, nyt he saavat passinsa! Kukaan ei takaa minkä henkilöllisyyden ottivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit