sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Pubivisa kysymyksiä

Konsepti on usein sama: kysymyksiä on parikymmentä ja ne on jaoteltu eri aihealueisiin. IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista! Pubivisoja järjestetään varsinkin alkuviikosta, kun ravintoloissa on muuten vähän hiljaista. Oliko pubivisa , johon osallistuit hyvä, riman alitus tai jotain siltä väliltä?


Anna äänesi ja kerro kokemuksistasi. Eikö järjestämääsi tai vierailemaasi pubivisaa, tietovisaa tai tietokilpailua löydy sivustolta? Ilmoita pubivisa pubivisat. Pähkäily ja tietokilpakysymysten miettiminen pitää mielen virkeänä ja aivot notkeina.


Testaa omat tietosi Käpyvisan kysymyksillä! Käpyrinteen palvelutalossa Helsingissä järjestetään kerran kuussa Käpyvisa- tietokilpailu. Kaikki uutiset ja artikkelit aiheesta Kysymystä. Iltalehti toimittaa kiinnostavia artikkeleita tuntia vuorokaudessa.


Klikkaa ja lue uusimmat jutut! Pubivisa on nyt myös Bistro piratissa joka tiistai klo 18. Katso mainos päästäksesi tekemään testin. Iltalehden kysymyksen klassikkovisa mittaat todelliset tietosi.


Pop-visasta löytyy kysymyksiä jokaiselle pop-tietäjälle, fanitit sitten suomalaisia poptähtiä tai ulkomaan staroja! Hauskoja kompa kysymyksiä - Yhteisövisat - Huumori - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit. Seuraavan kerran, kun käyt siellä niin vinkaa visan vetäjille,.


Visaisia kysymyksiä elämän eri alueilta laidasta laitaan. Kysymyksissä mukana tiedettä ja faktaa, perustietokilpailun yleissivistystä mittaavia kysymyksiä , sekä myös kompakysymyksiä ja kunnon vanhan ajan arvoituksia. Mielestäni tietovisakysymykset ovat silloin sopivia, kun valtaosa joukkueista saa puolet oikein ja terävin kärki (2–joukkuetta) yli pistettä 20:stä. Täytyy olla sekä sopivan vaikeita että helppoja kysymyksiä , kertoo Niemelä.


Kysymyksiä on kaikkiaan ja niistä on Tampere-aiheisia kahdeksan. Uitko ilmastokeskustelun syvissä vesissä vai haparoitko vielä perusteidenkin kanssa? Oletko eturintamassa ilmastonmuutoksen torjumisessa vai etsitkö vasta sopivaa tapaa vaikuttaa? Kuinka vanha olisit, jos et tietäisi oikeaa ikääsi?


Kumpi on pahempi, epäonnistuminen vai yrittämättä jättäminen? Jos elämä on niin lyhyt, miksi teemme asioita joista emme pidä, ja jätämme tekemättä asioita joista pidämme? Baaripähkinä - Suomen suosituin pubivisa.


Voit osallistua rentoon visailuun ilmaiseksi 1-hengen joukkueella! Myös muunlaiset arvailutehtävät tai taitokisat kiinnostavat. Lasten tietovisa on sopivaa puuhaa sadepäiville. Aiheena on luonto, joten hauskanpidon ohessa lapsesi oppii myös paljon uutta. Tietokilpailu kysymyksiä , olis tarkotus kysellä yli 80-vuotiailta :D.


Kokosimme tämän kauden Haluatko miljonääriksi -kilpailun kysymykset, joissa kilpailijat ovat turvautuneet oljenkorsiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit