keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Tietovisa kysymyksiä eläimistä

Maatilan eläimet - tietovisa - Eläimet - Visassa kysytään maatilan eläimiin liittyviä kysymyksiä. Herkkuja lapsille maan teemaan tietokilpailu lapsille. Goodies Lapsille tarjoaa vinkkej ja ideoita koko perheelle, hauskoja puuhatehtvi, eri aiheisia leikkej ja pelej lapsille ja arvokasta tietoa vanhemmille. Visailu kategoria Luonto ja eläimet - Kokeile visailua seuraavista aiheista: Luonto ja eläimet,Kissaeläimiä,Ulosteita,Sukupuuttoon kuolleita,Päiväperhosia. Miten hyvin tunnet eläimiä?


Osallistu tietovisaan ja ota selvää! Visaisia kysymyksiä elämän eri alueilta laidasta laitaan. Siiliä kutsutaan joskus eläväksi fossiiliksi, sillä se polveutuu miljoonaa vuotta sitten eläneistä päästäisen kaltaisista eläimistä.


Pussitiainen kutoo pesän heinistä ja saroista. Pintamateriaali on osmankäämin siemennukkaa. Elaska on ahvenkaloihin kuuluva kalalaji, jota tavataan muun muassa Itämeren syvissä osissa. TV- tietovisa on täynnä kysymyksiä television maailmasta eli niin sarjoista,. Monipuolisia kysymyksiä kasveista, eläimistä ja muusta luontoon liittyvästä.


Testeri on suuri suomalainen tietovisa. Pelissä on tuhansia kysymyksiä ja palkintokisa joka viikko! Pidätkö Soturi Kissoita? Minä rakastan niitä! Olen itse tällä hetkellä lukemassa Iltahämärää ja alkuperäisen sarjan olenkin jo lukenut kokonaan, mutta nyt voitkin lopettaa tämän minun höpöttelyn lukemisen ja siirtyä testiin.


Kysymyksiä tietokilpailujen ystäville. Oppitori: Helppoja tietokilpailukysymyksiä Lue blogi. Suomalaisuuden, tiedon ja älykkään. Suomi kohtaa Slovakian MM-kisoissa seuraavaksi Ruotsin.


Rekkamies-lautapeli Lukemista ja puuhaa lapsille ja nuorille: koululaisten oma keskustelupalsta, testejä, videoita, juttuja idoleista, eläimistä ja harrastuksista sekä paljon muuta. Tervetuloa ratkomaan arvoituksia ja kompakysymyksiä! Hauskoja ja haastavia arvoituksia lapsille ja aikuisille. Lähetä aivopähkinä tai arvoitus muiden arvioitavaksi.


Supercellin toimitusjohtajan Ilkka Paanasen mukaan Suomella on paljon huippuosaajia houkuttelevia valtteja. Arvoituksia - hauskaa, omituinen ja vhn taitava palapelit lapsia arvaamaan ja pyyt. Lapsen synttäreille ajattelin tehdä lapsille arvoituksia. Netistä löysin joitaikin, mutta ne tuntuivat olevan lapsille liian vaikeita, kun en olisi.


Katso säätiedot ja -ennusteet kaikkialta Suomesta. Mukana myös koko maailman sää, sadetutka sekä lämpö- ja tuulikartat. Kirjoita hakukenttään haluamasi hakusana tai -sanat.


Jos sanoja on useita, täsmennä hakua sitaatein (esim. presidentti Sauli Niinistö). Haku kattaa sekä HS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit