maanantai 9. joulukuuta 2019

Riskientunnistamiskoulutus tampere

Jos olet saanut henkilöautokortin (B) ennen 1. Voit suorittaa meillä vaivattomasti ja edullisesti laissa vaaditut turvallisuus- (EAS) ja riskientunnistamiskoulutukset (RTK). Riskientunnistamiskoulutus tulee suorittaa erillisenä pakettina seuraavissa tilanteissa: Suoritat B-ajokorttia opetusluvalla. Ajokokeeseen päästäksesi sinulla tulee olla riskientunnistamiskoulutus suoritettuna. Olet suorittanut B-ajokokeen hyväksytysti ennen 1. Tampereen useista autokouluista me lupaamme tarjota sinulle hinta-laatu suhteeltaan parhaan autokoulupalvelun. Alta löydät kaikkien tarjoamiemme ajokortti- ja ajo-opetusluokkien kurssihinnat.


Kissanmaan Autokoulu Ky TAMPERE : Kyll. Teoriatunnit mahdollista käydä myös virtuaalitunteina, kysy niistä autokoululta. Aikoja joka viikolle.


Kaikki autokoulut, kurssit ja hinnat kätevästi. Vertaile ja valitse sinulle sopivin. Antin Autokoulu on kaikkien ajokorttiluokkien tavaratalo.


Tervetuloa autokouluun, jota asiakkaista suosittelee. Virtuaaliset teoriatunnit ja nerokas pysäkkimalli. Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. B-kurssi: jatkuva aloitus joustavasti ja yksilöllisesti.


Meillä ei ole mitään yhteisiä kursseja tai aloitusaikoja – kaikki alkavat juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii. Riskikoulutus eli riskientunnistamiskoulutus (RTK) on pakollinen kaikille henkilöautokorttia suorittaville. Autokoulu Tampere - Meillä opetukseen sisältyy enemmän ajotunteja oikeassa liikenneympäristössä kuin keskimäärin autokouluissa Tampereella. Alla olevat ajat ovat luokkateorioiden aikoja.


Logistiikan perustutkinto, kuljetuspalvelujen osaamisala, linja-autonkuljettaja on sopiva tutkinto alalle tulevalle ammattilaiselle. Perustutkinto tarjoaa linja-autonkuljettajalle alalla tarvittavat perustiedot ja -taidot: Hän hallitsee linja-autonkuljettamisen ja siihen liittyvät asiakaspalvelun sekä rahdin ja matkatavaran kuljettamisen. Monipuolista liikenneopetusta kahdella paikkakunnalla Kainuussa. Kainuun Autokoulu tarjoaa opetusta kaikkiin ajokorttiluokkiin. Olemme virallinen ammattipätevyyden jatkokoulutusten järjestäjä.


AJOKORTIN SUORITTAJAT. Henkilöauton ajokorttia suorittavan on käytävä ennen ajokoetta riskientunnistamiskoulutus (RTK). Kyseinen koulutus suoritetaan joko. Cja C1E Kuorma-autokurssit jokaisena lauantaina klo 10. Sinä olet kuljettajan paikalla.


Jos työnantajasi asettaa merkkikohtaisia ehtoja työsuhdeautollesi, valikoimasta löytyy varmasti myös vaihtoehtoisia käyttövoimia. Ajo-opetuspaketti sisältää kaiken mitä auton omatoimiseen ajo-opetukseen tarvitaan. Pakkaus sisältää poljinsarjan, lisäpeilin, valkoisen kolmion sekä suomenkieliset asennusohjeet. Tuotekuva on viitteellinen.


Ei sovellu käytettäväksi ajoneuvoissa,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit