keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Sral tori

Suomen Radioamatööriliitto ry. SRAL on radioamatöörien kansallinen keskusjärjestö. SRAL edistää ja tukee radioamatööritoimintaa. Tältä sivulta löydät tietoa radioamatööriharrastuksesta, siitä mitä radioamatööri tekee ja kuinka pääset harrastukseen mukaan.


Tori -tilin hyödyt.

Ilmoitusten hallinta. Muokkaa ja poista ilmoituksiasi. Aktivoi hakuvahti etsimään puolestasi. Tallenna parhaat ilmoitukset suosikkilistalle. SRAL :ssa on ollut käytäntö, että jäsenmaksu tulee maksaa alkuvuodesta.


Tänä vuonna eräpäivä oli tammikuun lopussa. Jäsenmaksua karhutaan keväällä 1-kertaa. Kesän alussa katkaistaan Radioamatööri-lehden postitus, joka herättää monet vilpittömästi unohtaneet maksamaan jäsenmaksun.

OH8W leiriasema, kirpputorilla piipahtaminen sekä lyhyt vierailu RXTX-Tuo. Puolenpäivän aikaan alkoi hallituksen kyselytunti, jossa hallitukselle esitettiin kysymyksiä mm. Keskustelu oli ajoittain hyvinkin vilkasta. Tietenkin paikallisella radioamatöörikerhollakin voi käydä kyselemässä ja sitten kun olet tenttiin lukenut, niin katsot sral :n sivuilta tutkinnon vastaanottajan ja soitat hänelle ja sovit ajan, vaikka sinne kerholle. Jos on jotain kysyttävää niin laita s. The official channel of Seal.


Subscribe for the latest music videos, webisodes, live performances, and more. Rekisteröityminen on helppoa. Luo vain tili, niin voit alkaa jakaa kuvia ja päivityksiä tuntemillesi ihmisille.


Lisäksi monia muita huippuominaisuuksia. Muiden valtioiden alueella F - kanavia ei saa käyttää ellei tiedetä niiden. Lähin jälleenmyyjä löytyy. VHF kanavien toimintaperiaate on hyvin pitkälle samanlainen mutta maa ja.


Tule tutustumaan ja kuulemaan radioamatööritoiminnasta. Sähköposti: toimisto(at) sral. Haluatko mainostaa viheraho.

Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. SRAL SYYSKOKOUS KUVAUSKIELTO JA HALLITUKSEN KOKOUS edellinen seuraava. Seal Crazy: In a church by the face He talks about the people going under Only child know A man decides after.


The term weaning is used to describe the gradual process of decreasing ventilator support. It is estimated that of the duration of mechanical ventilation is dedicated to the process of weaning. Haminan Mieslaulajat ry. In a church, by the face He talks about the people going under Only child know. Qkyllästyy, ja releet vetävät.


Tämä tapahtuu automaattisesti kun halutaan käyttää kahdenkympin bandia. Seuraavassa numerossa tutustumme balansoituun modulaattoriin, ohjain- ja pääteasteeseen sekä transceiverin digi-taaliseen näyttöön ja S-mittariin. Italiassa, Adrian meren pohjukassa, sijaitseva Venetsia vajoaa hitaasti, sillä kaupunki on rakennettu miljoonien lehtikuusipaalujen varaan.


Toinen merkittävä haitta kaupungissa on katujen tulviminen korkean nousuveden aikaan, joten matkalaukkuun on syytä pakata myös kevyet kumisaappaat (loka-huhtikuu).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit